Nepilni 15 000 eiro – Peugeot publisko jaunā 308 cenas

Nepilni 15 000 eiro – Peugeot publisko jaunā 308 cenas

Izcils ārējais dizains – slaveno lauvas logotipu ietver spēcīgs vertikālais dekoratīvais režģis visos aprīkojumu līmeņos, elegants dzinēja pārsegs un LED gaismu signatūra. Automobilis ir aprīkots ar Peugeot raksturīgo ergonomisko un lietotājam draudzīgo vadītāja vidi i-Cockpit.

Klāt nākušas daudzas jaunas vadīšanas palīgsistēmas: ceļazīmju atpazīšanas sistēma, automātiskā bremžu sistēma Active Safety Brake, tālo lukturu automātika, vadītāja uzmanības brīdinājuma sistēma, aktīvā braukšanas joslu uzraudzības sistēma utt.

Jaunais Peugeot 308 būs pieejams gan hečbeka, gan universāla versijā ar dažādiem dzinējiem (2 turbo-benzīna dzinēji un 3 dīzeļa dzinēji) ar jaudu no 73 kW (100 zs) līdz 133 kW (180 zs), kā arī 6-pārnesumu manuālo un automātisko pārnesumu kārbu. Piedāvājumā ir arī sportiskais 308 GTi by Peugeot Sport. Sākot ar novembri, automobilis būs pieejams arī ar 8-pārnesumu automātisko pārnesumu kārbu. Degvielas patēriņš ir viszemākais savā segmentā. PureTech 110 benzīna dzinējs patērē tikai 4,5 l/100 km un BlueHDi 100 dīzeļa dzinējs – 3,1 l/100km.

Jaunā 308 cenu diapazons ir no 14 900 eiro ar Access aprīkojuma līmeni un benzīna dzinēju līdz 30 900 eiro augstāk aprīkotajā sportiskajā GTi versijā ar 270 zs THP benzīna dzinēju un 6-pārnesumu manuālo pārnesumu kārbu. Visiem Peugeot transportlīdzekļiem ir ražotāja pagarinātā 5 gadu garantija.

Jaunā Peugeot 308 oficiālā pārdošana sākas oktobrī, bet jau šodien tiek pieņemti pasūtījumi un ar jauno automobili var iepazīties visās Peugeot pārstāvniecībās Latvijā.

Praktiskajā Active Plus īpašās versijas aprīkojumā cita starpā ietilpst:

· priekšējo lukturu automātiska ieslēgšanās un izslēgšanās, lietus sensors, gaismjūtīgs atpakaļskata spogulis
· LED dienas gaitas un aizmugurējie lukturi
· automātiska divu zonu klimata kontrole
· 9,7” skārienjūtīgs ekrāns centrālajā konsolē
· audiosistēma ar Android Auto un Apple Carplay funkcionalitāti
· 17” vieglmetāla diski
· multifunkcionāla stūre ar ādas apdari
· atpakaļskata kamera + aizmugurējie parkošanās sensori
· elektroniski regulējami spoguļi un logi
· elektriski apsildāmi priekšējie sēdekļi
· palīgsistēma braukšanas uzsākšanai slīpumā

Jaunais 308 Active Plus ir pieejams par iepazīšanās cenu sākot no 14 990 eiro (110 zs PureTech benzīna dzinējs ar 6-pārnesumu manuālo pārnesumu kārbu)

Luksusa Allure Plus īpašajā versijā Active Plus aprīkojums tiek papildināts ar:
· LED gaismas priekšējiem lukturiem un miglas lukturiem ar līkumu izgaismošanas funkciju un dinamiskiem pagriezienu rādītājiem
· elektroniski pielokāmiem sānu spoguļiem ar apgaismojumu uz leju
· atpakaļskata kamera ar priekšējiem un aizmugurējiem parkošanās sensoriem
· bezatslēgas atvēršanas un iedarbināšanas sistēma
· sportiski sēdekļi
· 220V strāvas kontaktligzda

Jaunais 308 Allure Plus ir pieejams par atraktīvu iepazīšanās cenu sākot no 16 700 eiro (110 zs PureTech benzīna dzinējs ar 6-pārnesumu manuālo pārnesumu kārbu).

Ekskluzīvajā GT-Line Plus īpašajā versijā Allure Plus aprīkojums tiek papildināts ar:
· 18″ vieglmetāla diskiem
· aktīvo braukšanas joslu uzraudzības un aklās zonas noteikšanas sistēmu, ceļazīmju atpazīšanas sistēmu, automātisko bremžu sistēmu
· tālo lukturu automātiku
· ārējā dizaina detaļām, kas izceļ automobiļa ekskluzīvo izskatu: sportiski priekšējie un sānu spoileri, īpaša dizaina radiatora režģis, GT-Line monogrammas uz dubļusargiem, nerūsējoši izpūtēja uzgaļi
· ekskluzīvām interjera detaļām: stūres perforēta ādas apdare ar GT-Line logotipu, nerūsējošas pedāļu uzlikas un durvju sliekšņu līstes
· tekstila paklājiņi ar GT-Line uzrakstiem

Jaunais 308 GT-Line Plus ir pieejams par atraktīvu iepazīšanās cenu sākot no 18 900 eiro (130 zs PureTech benzīna dzinējs ar 6-pārnesumu manuālo pārnesumu kārbu).

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.