Dunlop prezentē 2017. gada ziemas riepas

Dunlop inženieri jaunākajās ziemas riepās iestrādājuši Trokšņa slāpēšanas tehnoloģiju, kas sniedz iespēju automobilim pārvietoties ievērojami klusāk. Jaunākās ziemas riepas paredzētas dažādiem ziemas apstākļiem – gan braukšanai pa slapju, gan slidenu ceļu.

Jaunums – Trokšņa slāpēšanas tehnoloģija
Dunlop ar lepnumu prezentē Trokšņa slāpēšanas tehnoloģijas ieviešanu Dunlop ziemas riepām. Winter Sport 5 ir viena no riepām, kas aprīkota ar šo tehnoloģiju. Pateicoties jaunajai tehnoloģijai ar uzlabotu poliuretāna putu slāni uz riepas iekšējās virsmās, trokšņa līmeni transporta līdzekļa salonā iespējams samazināt par 4 dB . Piecu izmēru Winter Sport 5 ir aprīkotas ar Trokšņa slāpēšanas tehnoloģiju.

Dunlop Winter Sport 5
Riepas Winter Sport 5 pamatā ir inovatīvās, slīpās centrālās rievas, kas uzlabo riepas saķeri ar ceļa virsmu un saīsina bremzēšanas distanci, nodrošinot arī lielisku sānu saķeri uz slidenajiem ziemas ceļiem. Riepām Winter Sport 5 ir lielāks protektora bloku skaits, kas veido papildu saķeri ar ceļa virsmu, nodrošinot nepārspējamu sniegumu uz sniegotajiem ceļiem.

Padziļinātās protektora rievas ļauj Winter Sport 5 riepām novadīt lielāku ūdens daudzumu un slapju sniegu, samazinot akvaplanēšanas risku un palīdzot kontrolēt automobili arī uz slapja ceļa seguma.

Unikālais Winter Sport 5 dizains ar optimālu riepas svara sadali samazina rites pretestību un tā paaugstina degvielas izmantošanas efektivitāti.

Winter Sport 5 pieejama 54 dažādos izmēros no R15 līdz R19, no kuriem 5 izmēri ir aprīkoti ar Trokšņa slāpēšanas tehnoloģiju.

Dunlop Winter Sport 5 SUV
Dunlop Winter Sport 5 SUV atbilst svarīgākajām klientu prasībām un nodrošina apvidus automobiļiem lielisku saķeri un sniegumu uz dažādām ceļa virsmām.

Pateicoties dziļākām rievām, kas ļauj riepām novadīt lielāku ūdens daudzumu, Winter Sport 5 SUV riepas demonstrē uzlabotu akvaplanēšanas pretestību. Turklāt riepām ir lieliska sānu saķere uz slidenas ceļa virsmas, pateicoties leņķveida centrālajām lamelēm, kuras tagad izvietotas paralēli bloku malām, tādējādi uzlabojot riepu saķeri ar ceļa virsmu.

Dunlop Winter Sport riepu sortimentu iespējams izmantot ekskluzīvākajiem automobiļiem un tās derēs arī prasīgākajiem automobiļu ražotājiem.
Dunlop Winter Sport 5 SUV tiek piedāvāta 18 dažādos izmēros no R16 līdz R20.

Dunlop Winter Response 2
Jaunā Winter Response 2 sniedz uzlabojumus būtiskos drošības aspektos, piemēram, bremzēšanas un manevrēšanas spējā uz sniegotas un apledojušas virsmas, kā arī slapjdraņķī. Pateicoties inovatīvajām tehnoloģijām, Winter Response 2 šīm prasībām atbilst labāk nekā to priekšgājēja. Winter Response 2 riepām ir protektora raksts ar 45 grādu lamelēm pleca daļā, kas nodrošina labāku vilkmi, veicot pagriezienus uz sniega un ledus. Inovatīvais protektora zīmējums uzlabo saķeri bremzējot un paātrinot gaitu arī uz sniegota ceļa.

Blīvāks lameļu izvietojums nodrošina vairāk šķautņu un stabilāku automobiļa vadāmību uz slapja ceļa. Turklāt šīs riepas nodrošina arī labāku saķeri, īsāku bremzēšanas ceļu un stabilāku vadāmību līkumos uz sniega un ledus.

Winter Response 2 ir pieejama 21 dažādā izmērā no R14 līdz R15.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.