“Renault Kadjar” maksās nepilnus 20 000 eiro (+ foto)

“Renault” nosaucis krosvera “Kadjar” cenas Vācijas tirgum – “Nissan Qashqai” tehniski līdzīgais transportlīdzeklis tur maksās, sākot no EUR 19 900.

“Renault Kadjar” tirdzniecība Vācijā sāksies jūnija beigās. Cenu ziņā pieejamākā versija ar 1,2 litru 130 ZS benzīna dzinēju maksās 19 900 eiro, par 1,5 litru 110 ZS dīzeli dīleri prasīs EUR 25 290, bet “Kadjar” ar jaudīgāko 1,6 litru 130 ZS dīzeļdzinēju pircējs varēs iegūt, ja būs ar mieru izdot EUR 26 990. Šo motoru iespējams komplektēt ar pilnpiedziņu, taču tad nāksies piemaksāt EUR 2000.

Uz vienas platformas ar “Nissan Qashqai” izgatavotais “Renault Kadjar” pirmizrādi piedzīvoja Ženēvas autoizstādē marta sākumā. 4,45 m garais automobilis ir 1,60 m augsts un apveltīts ar 190 mm klīrensu. Krosoveram ir 472 litru bagāžas nodalījums, bet aprīkojumā atkarībā no komplektācijas var būt diožu lukturi, “Renault R-Link 2” multimediju sistēma ar interneta pieslēgumu, ceļazīmju atpazīšanas sistēma, tālo gaismu asistents, sistēma, kas brīdina par šķēršļiem aklajā zonā, joslas maiņas brīdinājuma sistēma un sadursmes novēršanas sistēma, kas automātiski iedarbina bremzes.

“Kadjar” būs pieejams ar priekšējo vai visu riteņu piedziņu. Pilnpiedziņas variantam būs trīs, ar spiežamu pogu izvēlami režīmi: “2WD” – priekšējo riteņu piedziņai un degvielas ekonomiskākam izlietojumam, “AUTO,” kas pilnpiedziņu pieslēdz pēc vajadzības un “LOCK” ar pastāvīgo pilnpiedziņu sniegotām un slidenām ceļa virsmām. “Kadjar” priekšpiedziņas versiju rīcībā (atkarībā no versijas) ir “Extended Grip” vilkmes kontrole ar vairākiem režīmiem, kas palīdzēs tikt galā smagākos ceļa apstākļos (smiltis, sniegs, dubļi utt).  

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.