Ceļu satiksmes negadījumā cietis četrus gadus vecs zēns; par ātruma pārsniegšanu noformēts 271 protokols

Pagājušajā diennaktī notikuši vairāki ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši gan automašīnu, gan velosipēdu, gan motorolleru vadītāji. Cietuši arī gājēji, tostarp, četrus gadus vecs zēns, aģentūru LETA informēja Valsts policijas pārstāve Ance Rozīte.

Vakar plkst.17.30 1987.gadā dzimis vīrietis Tukumā, virzienā pa Raudas ielu uz Celtnieku ielu, vadīja automašīnu “Peugeot”. Pie nama Raudas ielā 23 vīrieša vadītais spēkrats uzbrauca 2011.gadā dzimušam gājējam-zēnam, kurš pēkšņi izskrēja uz ceļa braucamās daļas no ceļa kreisās puses. 2011.gadā dzimušais zēns nogādāts slimnīcā.

Šonakt plkst.00.18 Rīgā, Rumbulas lidlaukā, notika sadursme starp automašīnas “BMW”, kuru vadīja pagaidām nenoskaidrots vadītājs, un citu “BMW” automašīnu, kuru arī vadīja pagaidām nenoskaidrots vadītājs. Šī ceļu satiksmes negadījuma rezultātā cieta 1992.gadā, 1994.gadā un divi 1993.gadā dzimuši vīrieši. Visi cietušie ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā.

Vakar plkst.20.24 Valkas novada Ērģemes pagastā, autoceļa Valka-Rūjiena 19. kilometrā, 1973.gadā dzimis vīrietis, vadot motorolleru ar 1980.gadā dzimušu pasažieri, netika galā ar tā vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca kokā. Motorollera vadītājs ar traumām un alkohola reibumā nogādāts slimnīcā. Motorollera pasažieris no medicīniskās palīdzības atteicās.

Vakar plkst.16.30 Līgatnes novada Līgatnes pagasta Ratniekos, autoceļa Sigulda – Vildoga – Līgatnes papīrfabrika nobrauktuvē uz Ratniekiem, 1998.gadā dzimusi sieviete, vadot velosipēdu, uz kura kā pasažieris atradās 2000.gadā dzimis jaunietis, krita un guva miesas bojājumus. Sieviete ar gūtajām traumām nogādāta slimnīcā.

Pagājušajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 58 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.