Pierīgā bērnam vizināšanās ar kvadriciklu beidzas slimnīcā

Vakar Pierīgā kādam bērnam vizināšanās ar kvadriciklu beigusies slimnīcā.

Stopiņu novada Dreiliņos kāds 2005.gadā dzimis zēns ar kvadriciklu vizinājis 2004.gadā dzimušu zēnu. Pasažieris nokritis no kvadricikla un pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Pāvilostas novada Sakas pagastā 1986.gadā dzimis vīrietis, braucot pa pļavu ar krosa motociklu, uzbraucis celmam un nokritis no spēkrata. Vīrietis guvis traumas un nogādāts slimnīcā.

Savukārt Limbažu novadā, ceļa Ragana-Limbaži 8.kilometrā 1993.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu “Volvo 850”, nobraukusi no ceļa un iebraukusi kokā. Vadītāja no izmeklēšanas medicīnas iestādē atteikusies.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 260 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Visvairāk protokolu noformēts Rīgas reģionā – 134. Zemgales reģionā noformēti 65 protokoli, Vidzemes reģionā 24 protokoli, Latgales reģionā 21 protokols un Kurzemes reģionā 16 protokoli.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā vakar pieķerti četri šoferi, no tiem trīs Rīgas reģionā un viens Latgales reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēts 71 ceļu satiksmes negadījums ar astoņiem cietušajiem. Rīgas reģionā reģistrēts 31 negadījums ar četriem cietušajiem.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.