Vakar reģistrēti 137 ceļu satiksmes negadījumi, divi cilvēki gājuši bojā

Vakar Latvijā reģistrēti 137 ceļu satiksmes negadījumi un divos no tiem gājuši bojā cilvēki.

Jau ziņots, ka vakar Siguldas novadā divu automašīnu sadursmē dzīvību zaudēja divus gadus veca meitenīte, bet Daugavpils novadā automašīna notriekusi 1945.gadā dzimušu sievieti, kura no gūtajām traumām mirusi.

Iecavas novadā 1983.gadā dzimusi sieviete uz slidena ceļa nav tikusi galā ar automašīnas “Ford” vadību, kā rezultātā automašīna nobraukusi no ceļa. Negadījumā cieta automašīnas vadītāja, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Gulbenes novada Lizuma pagastā 1967.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu “Volvo S40”, nav izvēlējusies drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā automašīna iebraukusi pretējā joslā un sadūrusies ar 1956.gadā dzimuša vīrieša vadīto automašīnu “Mazda”. Negadījumā cietusi 1987.gadā dzimusi sieviete, kura nogādāta slimnīcā.

Sniega un slideno ceļu dēļ vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu Latvijā noformēti vien 76 administratīvā pārkāpuma protokoli. 

Laikā, kad ielas un ceļus neklāj sniegs, vidēji dienā par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu Latvijā tiek noformēti vismaz 200 un vairāk protokoli.

Rīgas reģionā par pārāk ātru braukšanu noformēti 28 pārkāpuma protokoli, Zemgales reģionā – 25 protokoli, Vidzemes reģionā – 22 protokoli, Kurzemes reģionā – astoņi protokoli, un Latgales reģionā – septiņi protokoli.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā noformēti 12 pārkāpuma protokoli, no tiem septiņi – Rīgas reģionā, divi – Kurzemes reģionā un pa vienam – Zemgales, Vidzemes un Latgales reģionā.

Savukārt par agresīvu automašīnas vadīšanu apturēts viens šoferis Vidzemes reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 137 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 38 cilvēki, tostarp divi gājuši bojā.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.