Lielvārdē autobuss ietriecies pretim braucošā automašīnā

Vakar Lielvārdē pasažieru autobuss, veicot kreiso pagriezienu, sadūries ar pretī braucošo automašīnu.

Lielvārdē, veicot kreiso pagriezienu no Rembates ielas uz Avotu ielu, 1964.gadā dzimušais autobusa “Scania” vadītājs iebraucis pretējā braukšanas joslā, kur sadūries ar 1967.gadā dzimušās sievietes vadīto automašīnu “Audi Q7”. Negadījumā cietušo nav.

Liepājā, Imantas ielā, 1978.gadā dzimusi automašīnas “Volkswagen Golf” vadītāja nav devusi ceļu automašīnai “Škoda”, kuru vadījusi 1960.gadā dzimusi sieviete. Sadursmes rezultātā automašīna “Škoda” ietriekusies kokā.Negadījumā cietusi 1962.gadā dzimusi pasažiere un automašīnas “Škoda” vadītāja. Abas sievietes nogādātas slimnīcā.

Valmierā, Georga Apiņa ielā, pie lielveikala “Maxima”, 2003.gadā dzimis zēns braucis ar velosipēdu un kritis no tā. Viņš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Kuldīgas novada Pelču pagastā 1978.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Mazda”, braucot pa ceļu, līkumā saslīdējis un iebraucis pretējā braukšanas joslā, kur sadūries ar 1977.gadā dzimušas sievietes vadīto automašīnu “Honda”. Negadījumā cietusi automašīnas “Honda” vadītāja un 2000.gadā dzimusi jauniete.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 184 administratīvā pārkāpuma protokoli. 

Visvairāk protokolu noformēts Rīgas reģionā – 79. Vēl 47 protokoli noformēti Zemgales reģionā, 21 protokols noformēts Latgales reģionā un Vidzemes reģionā, bet 16 protokoli – Kurzemes reģionā.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā noformēti astoņi pārkāpuma protokoli, no tiem pieci Rīgas reģionā un trīs Zemgales reģionā. Rīgas reģionā divi šoferi apturēti arī par agresīvu braukšanu.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 98 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši desmit cilvēki.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.