Volkswagen prezentē modernizēto Golf VII (+ foto)

Volkswagen visvairāk pieprasītajam modelim Golf, kas no 2012.gada izdzīvo savu septīto dzīves ciklu, pabeigts modernizācijas process. Uzlabojumus konstrukcijā saņēmis ne vien četrdurvju hečbeks, bet arī divdurvju versija, Golf GTI, Golf GTE un Golf Variant.

Automašīnas izskats mainījies salīdzinoši maz, tomēr pārmaiņas saskatīt var. Feislifta modeli visvieglāk atpazīt pēc jaunajiem diožu lukturiem, kas nomaina līdz šim izmantoto ksenonu. Dārgākajām komplektācijās tie būs jau no rūpnīcas, bāzes modelim – papildaprīkojuma sarakstā. LED dienasgaismas visām versijām, tāpat kā LED aizmugures optika. Vēl viena labi pamanāma vizuālā atšķirība – priekšējais bamperis, kura apakšējā gaisa ieplūdes reste feislifta modelim apgriezta otrādi – ar garo malu uz apakšu.

Salonā galvenā uzmanība jāpievērš multimediju-informācijas sistēmai. Iepriekš izmantotais 5 collu ekrāns ar 400×240 pikseļiem nomainīts prêt 6,5 collu 800×480 ekrānu, ko var nomainīt (par piemaksu, protams) pret 8 un 9,2 collu (1280×640) ekrāniem. Pieejams arī risinājums, ko Audi sauc par Virtual Cockpit. VW gadījumā tā nosaukums būs Active Info Display, bet brīvi konfigurējamais 12,3 collu ekrāns ar 1440×540 izšķirtspēju būs pārslēdzams režīmos “klasiskais”, “patēriņš un distance”, “efektivitāte”, “jauda un palīgsistēmas”, kā arī “navigācija”. Pēc jaunajiem Passat un Tiguan Golfiņš kļūs par trešo Volkswagen modeli, kam pieejams Active Info Display. Ja interese jau radusies, jāatceras, ka to var pasūtīt kopā ar Composition Media iekārtu, cena – 865 eiro.

 Raksts turpināsies

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.