Nākošnedēļ sāksies balsošana par “Mola Gada auto 2017”

No 14. līdz 30. novembrim tirdzniecības centrā “Mols” konkursa “Latvijas Gada auto 2017” ietvaros ikvienam interesentam būs iespējams apskatīt lielformāta fotoizstādi un nobalsot par sev tīkamāko automašīnu – pretendentu titulam “Mola Gada auto 2017”, kurš tiks izziņots jau trešo gadu.

Kā iepriekš tika ziņots, šī gada 15. oktobrī, t/c “Mols” stāvvietā, ikvienam interesentam bija iespēja piedalīties testa braucienos ar jaunākajiem automobiļiem Latvijā, kas pretendē uz “Latvijas Gada auto 2017” titulu, tādējādi atvieglojot apmeklētājiem izvēli balsojumā par “Mola simpātiju”. Savukārt, šī gada 9. decembrī “Latvijas Gada auto 2017” noslēguma ceremonijā tiks paziņots konkursa “Latvijas Gada auto 2017” uzvarētājs. T/c “Mols” balsojums tiks pieskaitīts Vislatvijas vērtējumam, noskaidrojot “Latvijas Gada auto 2017 tautas simpātiju”. Pērnajā gadā tika saņemtas 32377 balsis “Latvijas Gada auto 2016 Tautas simpātija” balsojumā, kā rezultātā titulu “Latvijas Gada auto Tautas simpātija 2016” ieguva “BMW X6” ar 5013 balsīm.

“Jau trešo gadu tirdzniecības centra apmeklētājiem būs iespēja piedalīties balsojumā par titulu “Mola Gada auto 2017” un, spriežot pēc iepriekšējo gadu pieredzes, Mola pircēji iesaistās šajā aktivitātē ar lielāko prieku un vēlmi. Prognozējam, ka autobraucēji arī šogad aktīvi ņems dalību, lai lemtu, kura automašīna saņems šo goda titulu. Aicinām ikvienu līdz 30. novembrim doties uz tirdzniecības centru “Mols” un piedalīties balsojumā par tīkamāko un šim titulam atbilstošāko automašīnu!” par auto aktivitātēm stāsta t/c “Mols” menedžere Una Tukiša.

Konkursā “Latvijas Gada auto 2017” drīkstēja pieteikt tikai pašus jaunākos automobiļus, kuru reģistrācija Latvijā ir pēc 2015. gada 1.oktobra. Kopumā šogad par titulu “Latvijas Gada auto 2017” cīnīsies 24 automašīnas – Opel Astra, Opel Astra Sports Tourer, Opel Mokka X, Nissan Navara , Mazda MX, Ford Edge, Ford Mustang , BMW X1, Renault Megane, Renault Talisman Grandtour, KIA Sportage, Volkswagen Tiguan, Volvo S90, Volvo V90, Hyundai Ioniq , Mitsubishi L200, Audi Q2, Audi A5 Coupe , Peugeot 3008, Peugeot Traveller, Toyota RAV4 Hybrid, Toyota Hilux, Lexus RX, Škoda Kodiaq.

“Latvijas Gada auto” rīkotājs Māris Ozoliņš: “Balsojums par tautas simpātiju notiek trīs dažādās vietās – tirdzniecības centrā “Mols”, portālos “Delfi” un “iAuto.lv”. Tirdzniecības centra “Mols” balsojums ir svarīgs ar to, ka šeit klātienē var apskatīt lielformāta fotoizstādi ar visiem pretendentiem un var balsot par savu favorītu. 2015. gadā izšķirošais bija tieši tirdzniecības centra “Mols” balsojums un tautas simpātiju ieguva “BMW X6”. Iepriekšējos gadus kopējais balsu skaits ir bijis vairāk par 30 000 un šogad ceram vēl vairāk. Lai uzvar labākais!”

Konkursa “Latvijas Gada auto” mērķis ir ar kompetentas žūrijas, autoražotāju un mediju atbalstu pievērst Latvijas sabiedrības uzmanību jaunākajiem autoražotāju sasniegumiem, kas ir pieejami Latvijas tirgū. Šī gada 15. oktobrī ikvienam pie tirdzniecības centra “Mols” bija iespēja izmēģināt aptuveni 20 automašīnu modeļus, kas pretendēja uz titulu “Latvijas Gada auto 2017”. Šogad galvenais titula ieguvējs tiks paziņots apbalvošanas ceremonijā 9. decembrī, bet līdz tam ikviens var nobalsot par tīkamāko automašīnas modeli. Tirdzniecības centra “Mols” balsojums tiks pieskaitīs kopējam Vislatvijas vērtējumam titulā “Latvijas Gada auto 2017 Tautas simpātija”. Tituls “Latvijas Gada auto” tiek pasniegts kopš 1998. gada.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.