“BMW” testē jaunās paaudzes “X5”, starts 2018.gadā (+ foto)

Vācijas autobūves kompānija “BMW” gatavo tehniku jaunās paaudzes krosoveram “X5”, kas pašreizējo modeli nomainīs 2018.gadā.

Attēlos redzamais prototips ir pamatīgi nomaskēts, taču eksperti jau saskatījuši pārmaiņas salīdzinājumā ar aktuālo modeli, uzsverot, ka izmainīts viss priekšējās daļas dizains bamperi, radiatora resti, motora p’arsegu un lukturus ieskaitot. Tāpat redzams, ka savādāk izskatās gan bagāžnieka vāks, gan arī izplūdes sistēmas izvadi.

“X5” jaunās paaudzes modelis ieradīsies 2018.gadā – gadā, kad tirgū tiks laista arī minheniešu krosovera sīvākā konkurenta “Mercedes GLE” jaunā paaudze. Pašlaik cenu ziņā pieejamākais “X5” maksā aptuveni 55 000 eiro un sagaidāms, ka arī jaunais modelis noturēs to pašu cenu latiņu.

Arī jaunajā paaudzē “X5” pircējam tiks piedāvāts vairākās benzīna un dīzeļa versijās, ieskaitot hibrīda modeli, kas tiks radīts uz “X5 xDrive40e iPerformance” (313 Zs) bāzes, savukārt augstas veiktspējas modeļu cienītāji var rēķināties ar “X5 M” modifikāciju, kuras jauda sasniegs iespaidīgus 610 Zs.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.