Pēc 27 gadiem atkal uz zemes – no ceturtā stāva balkona noceļ leģendāro Tbilisi žiguli (+ VIDEO)

Leģendārais zilās krāsas VAZ-2106, kas pirms 27 gadiem tika pacelts un nolikts uz kādas Tbilisi daudzdzīvokļu mājas ceturtā stāva balkona, beidzot atgriezies atpakaļ uz zemes.

Internetā ievietots video, kurā redzams kā VAZ klasiku ar autoceltņa palīdzību saudzīgi nolaiž atpakaļ uz zemes, taču, ne visiem ir zināms stāsts, kādēļ tas notiek tikai pēc teju trīs gadu desmitiem un, kurš mašīnu novietojis tik neparastā vietā.

Stāsts īsumā sekojošs: 1991.gadā pilnīgi jauno žigulīti iegādājies Rezo Enukidze, taču jau pirmajā naktī tas palicis bez riteņiem. Automašīnas īpašnieks sadusmojies tik ļoti, ka nolēmis savu īpašumu noparkot tādā vietā, kur neviens zaglis klāt netiks. Automašīnai tur vajadzēja uzglabāties līdz “labākiem laikiem”, kas tā arī nepienāca – 2017.gadā Enukidze nomira, bet mašīna tā arī palika uz balkona. Tikai tagad – pusotru gadu pēc īpašnieka nāves, radinieki nolēma to atgriezt atpakaļ uz zemes. Mašīnu, visticamāk, pārdos, jo tā ir bez nobraukuma, bet no detaļām trūkst vienīgi pirmajā naktī nozagtās riepas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.