Volkswagen “Tiguan” iegūst jaunu dzinēju un informācijas un izklaides sistēmu klāstu

Vairāk nekā 7 gadus Tiguan ir bijis viens no tīkotākajiem Volkswagen modeļiem. Sagaidot jauno modeļa gadu, Volkswagen nāk klajā ar atjauninātām Tiguan galvenā aprīkojuma specifikācijām. Kompaktā apvidus automobiļa atjauninājumos iekļauta jaunu dzinēju paaudze, kā arī jauns radio un radio navigācijas sistēma.

Tiguan ir bijis viens no visvairāk pārdotajiem Volkswagen modeļiem jau vairāk nekā septiņus gadus. Un nu populārais apvidus automobilis atkal pieteicis savu kandidatūru, modernizējot savu dzinēju klāstu: 2 litru dīzeļdzinēji ir kļuvuši jaudīgāki. 103 kW dzinēja jauda tikusi palielināta līdz 110 kW* un 130 kW dzinējs tagad nodrošina 135 kW** lielu jaudu. Tajā pašā laikā CO2 izmešu daudzums ir samazināts līdz 17 g/km, un visi dzinēji atbilst EU6 izmešu standartam.

Jaunā Tiguan informācijas un izklaides sistēma, kas balstīta uz jaunākās paaudzes modulāro informācijas un izklaides sistēmas matricu, arī tikusi ievērojami uzlabota. Iepriekšējās paaudzes radio sistēma nomainīta ar Composition Colour un Composition Media (funkcijās ietverts krāsu skārienekrāns, astoņi skaļruņi un dažādas pieslēgvietas mobilajām ierīcēm). Discover Media ir jaunā pieejamā radio navigācijas sistēma, kas kā standarts iekļauta Volkswagen tiešsaistes pakalpojumu pakotnē Guide & Inform.

Composition Media un Discover Media var arī pasūtīt kā papildaprīkojumu, izmantojot App Connect. Ar šo funkciju Volkswagen iespējo daudzu Google un Apple veikalos pieejamo viedtālruņu lietojumprogrammu integrāciju un izmantošanu. Iespējams arī pievienot Media Control lietojumprogrammu.

Šī jaunā lietojumprogramma, kas papildina informācijas un izklaides sistēmu, ļauj izmantot planšetdatoru dažādu funkciju izpildei (piemēram, navigācijas datu ievadei, radio stacijas izvēlei utt.) – šo iespēju var izmantot arī aizmugurē sēdošie pasažieri. 

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.