Audi iegūst piecus apbalvojumus konkursā Connected Car 2015

Konkursu “Connected Car” organizē Auto Bild un Computer Bild. Četru gredzenu zīmols uzvarēja piecās no deviņām kategorijām, iegūstot par vienu apbalvojumu vairāk nekā 2013. un 2014. gada konkursā. Tehniskās pētniecības ietvaros izstrādātais Audi e-tron quattro prototips uzvarēja kategorijā „Jaunā mobilitāte”. Tāpat Audi ieguva pirmo vietu tādās kategorijās kā „Navigācija”, „Interneta integrācija”, „Multivide/izklaide” un „Tālrunis”.

Audi veiktā Google pakalpojumu integrācija nesa uzvaru kategorijā „Navigācija”. LTE bezvadu Interneta piekļuves punkts, kas piedāvā ātru datu pārraidi starp līdz pat astoņām ierīcēm, tika pozitīvi novērtēts kategorijā „Interneta integrācija”. Audi tālruņa iespējas, kas ļauj pieslēgt mobilos tālruņus un veikt bezvadu uzlādi, ieguva pirmo vietu kategorijā „Tālrunis”. Uzvara kategorijā „Multivide/izklaide” tika iegūta, pateicoties Bang & Olufsen skaņu sistēmas nodrošinātajai 3D skaņai. Savukārt Audi e-tron quattro prototips ieguva pirmo vietu kategorijā „Jaunā mobilitāte”, pateicoties tā izcilajai elektriskās piedziņas sistēmai. „Mēs esam neizsakāmi lepni par vienu papildu kategoriju, kurā guvām uzvaru pēc tam, kad 2014. gadā ieguvām četras pirmās vietas. Tas ir apbalvojums visai Audi komandai par ieguldīto smago darbu un neapšaubāmi motivē mūs turpmākajiem sasniegumiem. Mēs strādājam savienotās mobilitātes un pastāvīgas ceļu drošības uzlabošanas jomā, lai sasniegtu nākamajam gadam izvirzītos mērķus,” sacīja Elektroniskās izstrādes nodaļas viceprezidents Rikijs Hudi.

Šī ir trešā reize, kad Auto Bild un Computer Bild žurnāli pasniedz Connected Car balvas. Eksperti no abiem žurnāliem izvirzīja kandidātus visās deviņās kategorijās, un lasītāji balsoja par saviem favorītiem. Apbalvojumi uzvarētājiem Connected Car konkursā tiks pasniegti Starptautiskajā plaša patēriņa elektronikas preču izstādē 2016. gada janvārī Lasvegasā.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.