Babītes novadā, apgāžoties mikroautobusam, cietuši seši cilvēki

Vakar Babītes novadā apgāzās mikroautobuss. Avārijā cieta seši cilvēki, starp kuriem bija arī 11 gadus veca meitene.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka uz autoceļa Rīga-Liepāja 1975.gadā dzimis vīrietis, vadot mikroautobusu “VW Caravelle”, nobrauca no ceļa un apgāzās. Negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts transportlīdzekļa vadītājs, 2004.gadā dzimusi meitene, 1982.gadā dzimis vīrietis, 1976. un divas 1997.gadā dzimušas sievietes.

Savukārt Kokneses pagastā 1945.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “VW Passat Variant”, nobrauca no ceļa un iebrauca grāvī. Negadījumā cieta un ar traumām slimnīcā nogādāts transportlīdzekļa vadītājs un pasažiere – 1958.gadā dzimusi sieviete.

Daugavpilī, Ventspils ielā, 1978.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Ford Galaxy”, notrieca gājēju, 1969.gadā dzimušu vīrieti, kurš šķērsoja brauktuvi tam neparedzētā vietā. Cietušais gājējs ar traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 52 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 17 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 23 avārijas, kurās cietuši 12 cilvēki.

Vakar uz Latvijas ceļiem par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 258 administratīvā pārkāpuma protokoli, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Visvairāk šoferu par šo pārkāpumu sodīti Rīgas reģionā – 107.

Savukārt alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā vakar pie stūres kopumā pieķerti 18 šoferi, no kuriem Rīgas reģionā astoņi, Vidzemes reģionā trīs, Kurzemes reģionā trīs, Latgales reģionā trīs un viens Zemgales reģionā.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.