Četrās svētku brīvdienās policisti aizturējuši 78 dzērājšoferus, vienu aizturēšanu veic iAuto lietotājs

Četrās aizvadītajās svētku brīvdienās uz Latvijas autoceļiem pastiprināti kontrolējot ceļu satiksmes noteikumu ievērošanu, Valsts policijas (VP) darbinieki kopumā aizturējuši 78 dzērājšoferus, kas ir par astoņiem vairāk nekā pērn šajā laikā, šorīt Latvijas Televīzijas raidījumā “Rīta panorāma” pastāstīja VP Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis.

Kā jau ierasts, visvairāk šoferu alkohola reibumā pieķerts Rīgas reģionā, kur arī ir visvairāk automašīnu un visintensīvākā satiksmes plūsma.

Pēc Krapša teiktā, visstiprākajā reibumā pie stūres pieķerti salīdzinoši jaunāki cilvēki – vecumā līdz 40 gadiem. Vidēji diennaktī alkohola koncentrācija izelpā pārbaudīta vairāk nekā 10 000 autovadītāju.

LETA jau ziņoja, ka aizvadītajās svētku brīvdienās VP pastiprināti kontrolēja satiksmes drošību un plāno to darīt arī šonedēļ gaidāmajās brīvdienās.

iAuto.lv lietotāja komentārs: Braucu mājās, piestāju pie vietējā MEGO, tieši priekšā stāvēja BMW740, kura vadītājam bija ievērojamas problēmas ar tikšanu laukā no auto…Pat durvis nevarēja aizvērt, par aizslēgšanu nemaz nerunājot. Saskatījāmies ar vēl 2 vadītājiem un “sagūstījām” to puisi, izsaucām policiju. Puisis bija tik “pilns”, ka policistiem pat uzvārdu nespēja nosaukt. Poliči

mums sirsnīgi pateicās par modrību… Interesanti, vai tas bija labi, vai slikti, ko izdarījām? Es personīgi nevēlētos, lai šitāds 740 taranētu kādu nebūt mazauto, kurā ir sieviete ar bērniem!

Kā Tu rīkotos?

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.