Amerikāņi pārbūvē BMW M4 pār 720 ZS superauto (+ foto)

Detroitas tūninga kompānija Hoffy Automobiles atklājusi detaļas par savu jaunāko projektu – uz BMW M4 bāzes radītu superauto Mamba GT3 Street Concept, kas iegūs 720 ZS jaudīgu motoru.

Mamba GT3 Street Concept būs jaudīga kupeja, kuras izskats veidots pēc līdzības ar FIA GT3 kategorijas sacīkšu mašīnām. Zināms, ka motortelpā atradīsies tāds pats 3,0 litru sešcilindru twin-turbo motors, kā BMW M4, taču ar virkni konstruktīvu izmaiņu, kas tā jaudu no rūpnīcas 431 ZS ļaus pacelt līdz 720 zirgspēkiem.

No vietas līdz simtam Mamba spēs paātrināties 3,1 sekundē, bet maksimālais ātrums būs aptuveni 340 km/h. Salīdzinājumam: BMW M4 šie parametri ir sekojoši: 3,9 sekundes (4,1 ar MK) un 250 km/h (elektroniski ierobežots).  

ASV tapušais superauto būs aprīkots ar Casborn Styling Studio kompānijā izstrādātu kompozītmateriālu aerodinamisko detaļu komplektu un sporta sēdekļiem, iegūs alkantara salona apdari un 600 vatu stereo sistēmu.

Hoffy Automobiles ziņo, ka darbs pie Mamba GT3 Street Concept projekta atrodas finiša taisnē un rezultātu amerikāņi gatavi parādīt jau 2016.gada februārī.

Par jaunā superauto cenu kompānija pagaidām nerunā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.