Autobraucēju ievērībai: braukšanas apstākļi apmierinoši

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi dienā daudzviet snigs, atsevišķos rajonos gaidāms arī neliels putenis. Vietām snigšana būs stipra un sniega segas biezums palielināsies par 6-7 cm, transporta līdzekļu vadītājiem jābūt uzmanīgiem.

VAS Latvijas Valsts ceļi informē, ka šorīt meteoroloģiskie apstākļi neapgrūtina braukšanu pa valsts autoceļiem. Kurzemē vietām nedaudz snieg, gaisa temperatūra no -13ºC līdz -20ºC. Sākot no 5:05 rītā ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 2 VAS Latvijas autoceļu uzturētājs ziemas dienesta tehnikas vienības, kas veica slideno posmu kaisīšanu Jelgavas apkaimē.

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi dienā daudzviet snigs, atsevišķos rajonos gaidāms arī neliels putenis. Vietām snigšana būs stipra un sniega segas biezums palielināsies par 6-7 cm, transporta līdzekļu vadītājiem jābūt uzmanīgiem, jo ceļi būs slideni, kā arī snigšanas laikā pasliktināsies redzamība!

Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, aicinām autovadītājus izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri. Atgādinām, ka ziemas uzturēšanas līmenis dažādas nozīmes autoceļiem ir atšķirīgs un ceļa stāvoklis ziemas laikā var mainīties ļoti strauji.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.