Berlīne – sals paralizē 85 policijas “Opel”

Kuriozs un sākumā neizskaidrots starpgadījums noticis Berlīnes policijas nodaļā, kur pirmdienas (4.01) rītā negaidīti uznākušais sals paralizējis 85 policijas automašīnas.

“Autobild.de” ziņo, ka pirmdienas rītā Berlīnes policisti piedzīvojuši nepatīkamu pārsteigumu – 85 automašīnas no policijas autoparka (visi “Opel Zafira”) nav varējušas uzsākt darbu tā iemesla dēļ, ka tās nav varēts iedarbināt.  

Aizdomas, ka problēmu izraisījis aizsalis degvielas filtrs nav apstiprinājušās, tādēļ automobiļi nogādāti apsildāmā hallē, kur tika veikta rūpīgāka pārbaude.

Otrdienas pēcpusdienā policijas runasvīrs paskaidrojis iemeslus, kas izrādījušies visai ikdienišķi – daļai patruļauto izrādījušies pārāk vāji akumulatori, daļai – kondensāts degvielas filtrā, bet daži, iespējams, nebija paguvuši iepildīt ziemas apstākļiem paredzēto dīzeļdegvielu.

“Opel” cienītājiem gan jāpaskaidro, ka pie vainas nav konkrēts modelis, bet gan tas, ka Berlīnes policijas patruļdienests izmanto tikai un vienīgi šīs markas un modeļa automobiļus.

Foto: Ekrānšāviņš no Berlīnes policijas Twitter konta

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.