Krišjāņa Valdemāra ielā “BMW” sadūrās ar autobusu

Vakar Daugavpilī divu vieglo automašīnu sadursmē cietuši divi cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka Saules un Cietokšņa ielas krustojumā 1965.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Toyota Corolla”, sadūrās ar automašīnu “VW Golf”, kuru vadīja 1984.gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts automašīnas “Toyota” vadītājs un pasažiere – 1974.gadā dzimusi sieviete.

Savukārt Rīgā, Krišjāņa Valdemāra un Zirņu ielas krustojumā, 1995.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu “BMW”, sadūrās ar autobusu “Solaris Urbino”, kuru vadīja 1956.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta un ar traumām slimnīcā nogādāta automašīnas “BMW” vadītāja.

Gulbenes novadā, autoceļa Gulbene-Viļaka-Krievijas robeža 5.kilometrā, sadūrās automašīnas “Volvo S70”, kuru vadīja 1967.gadā dzimis vīrietis un kravas automašīna “Volvo”, kuru vadīja 1954.gadā dzimis vīrietis. Notikuma vietā no gūtajām traumām nomira vieglās automašīnas vadītājs, savukārt slimnīcā ar dažādām traumām nogādāts kravas automašīnas vadītājs.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 69 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši astoņi cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 26 avārijas, kurās cietis viens cilvēks.

Vakar uz Latvijas ceļiem par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 127 administratīvā pārkāpuma protokoli, informēja Valsts policijā.

Visvairāk šoferu par šo pārkāpumu sodīti Rīgas reģionā – 60.

Savukārt alkohola reibumā vakar pie stūres pieķerti pieci šoferi – divi Rīgas reģionā, divi Vidzemes reģionā un viens Zemgales reģionā.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.