Rīgā automašīna notriec četrus gadus vecu bērnu

Vakar Rīgā automašīna notrieca četrus gadus vecu zēnu.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijā, Lokomotīves ielā 1968.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu “Peugeot”, notrieca 2011.gadā dzimušu zēnu. Bērnam uz vietas sniegta medicīniskā palīdzība, viņš nav hospitalizēts.

Rīgā, Gunāra Astras un Dzelzavas ielas krustojumā, sadūrās automašīna “Hyundai”, kuru vadīja 1955.gadā dzimusi sieviete, un automašīna “Volvo”, kuru vadīja 1959.gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti abu automašīnu vadītāji, kā arī “Volvo” pasažiere, 1961.gadā dzimusi sieviete.

Ķekavā, Rīgas un Ziemeļu ielas krustojumā, sadūrās automašīna “VW”, kuru vadīja 1965.gadā dzimusi sieviete, un “VW”, kuru vadīja 1980.gadā dzimis vīrietis. Pēc negadījuma slimnīcā ar dažādām traumām nogādāts automašīnas “VW” vadītājs, bet otras automašīnas vadītāja no hospitalizācijas atteicās.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 29 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši seši cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 16 avārijas, kurās cietuši seši cilvēki.

Vakar uz Latvijas ceļiem par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 220 administratīvā pārkāpuma protokoli, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Visvairāk šoferu par šo pārkāpumu sodīti Rīgas reģionā – 88.

Savukārt alkohola reibumā vakar pie stūres pieķerti seši šoferi – četri Rīgas reģionā un pa vienam Zemgales un Vidzemes reģionā.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.