Noslēgti vairāki līgumi par 755 policijas automašīnu nomu uz pieciem gadiem

Saistībā ar Valsts policijas rīcībā esošo automašīnu nolietošanos un nepietiekamu skaitu konkursa kārtībā noslēgti vairāki līgumi par 755 automašīnu nomu uz pieciem gadiem.

Saistībā ar Valsts policijas rīcībā esošo automašīnu nolietošanos un nepietiekamu skaitu konkursa kārtībā noslēgti vairāki līgumi par 755 automašīnu nomu uz pieciem gadiem, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Noslēgti līgumi par “Opel Mokka”, “Opel Insignia”, “Renault Trafic”, “Citroen Jumpy”, “Škoda Octavia”, “Volkswagen Amarok”, “Renault Kangoo” un citas marku automašīnu nomu.

Automašīnas paredzētas policijas ikdienas darbu veikšanai, kā arī satiksmes uzraudzības nodrošināšanai.

Automašīnu prezentācija notiks rīt, 28.jūnijā, un pasākumā piedalīsies Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis, Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis un Valsts policijas Materiāli tehniskās un mantiskās apgādes biroja priekšnieks Armands Možeiko.

Valsts policija ziņo, ka saskaņā ar atklātā konkursa “Par transportlīdzekļu nomu Valsts policijas vajadzībām no 2016.gada līdz 2022.gadam” 10.februārī iepirkuma līgums slēgts ar “SEB līzingu” par 473 transportlīdzekļu nomu, bet 12.februārī noslēgts līgums ar pilnsabiedrību “A26” par 98 transportlīdzekļu nomu. Savukārt 23.februārī tika noslēgts iepirkuma līgums starp Valsts policiju un personu apvienību “Pilna Servisa Līzings” un “Karlo Motors” par 184 transportlīdzekļu nomu.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.