“E” nozīmē “elektrizēts”: Opel Ampera-e Pasaules pirmizrāde Parīzē

Jau pavisam drīz Parīzē, “Mondial de l’Automobile” motoršovā Opel revolucionizēs elektromobilitāti.

No 1. – 16. oktobrim, visās ziņās elektrizējošais elektroauto Opel Ampera-e piedzīvos savu pasaules pirmizrādi (5-2 zāle, 501. stends). Zibeņotā logotipa automobilis apvieno novatoriskas akumulatoru tehnoloģijas un ierobežotu izmešu daudzumu ar braukšanas prieka pieredzi. Maksimālais 360 Nm griezes moments nodrošina iespaidīgus paātrinājuma un apdzīšanas iespēju rādītājus.

“Opel Ampera-e padara elektromobilitāti pilnībā piemērotu ikdienas lietošanai un gatavu nākotnei,” saka Opel izpilddirektors Karls Tomass Noimans (Karl-Thomas Neumann). “Ampera-e iespaidīgi demonstrē, cik labi ilgtspējība savienojama ar braukšanas baudu. Un ar savu spēcīgo elektromotoru, tas sniedz patiesu braukšanas prieku.”

Par jaunā Opel elektrizējošo temperamentu ir atbildīgs maksimālais 360 Nm griezes moments. Akumulatoriem sniegtā jauda atbilst 150 kW/204 ZS. Starts no vietas pie luksoforiem un izbraukšana uz autošosejas ir Opel Ampera-e iecienītākās disciplīnas. Kompaktā auto paātrinājums līdz 50 km/h ir tikai 3,2 sekundes, bet apdzīšanas paātrinājums no 80 līdz 120 km/h ir tikai 4,5 sekundes (provizoriskie dati). Ampera-e veiktspēja ir tādā pašā līmenī kā sportiskajiem Opel OPC modeļiem.

Braukšanas prieks ar Opel Ampera-e saglabājas arī ātri kruīzējot līdz 150 km/h. Tajā pašā laikā Ampera-e piedāvā būtiski lielāku veicamo distanci kā citi elektroauto. Pateicoties akumulatoru novietojumam zem automašīnas grīdas, Ampera-e saglabā unikālās un kompaktās proporcijas. Efektīvais akumulatoru novietojums arī nodrošina plašu salonu, ērtu sēdēšanu pieciem pasažieriem un kompaktklasē konkurētspējīgu bagāžas nodalījumu.

Labākā izklaide: lejupielādē savas mīļākās filmas un mūziku

Arī pasažieriem tiek nodrošināts braukšanas prieks garākās distancēs. Papildus izcilajai plašuma sajūtai salonā, ir pieejama arī digitālā savienojamība labākajās Opel tradīcijās. Ampera-e ir jaunākās paaudzes IntelliLink informācijas un izklaides sistēma, kā arī Opel OnStar. Atkarībā no pieejamības, godalgotā savienojamības un pakalpojumu asistenta sistēma piedāvā pieslēgties jaudīgajam Wi-Fi tīklam vienlaicīgi līdz pat septiņām mobilajām ierīcēm. IntelliLink savienojamība ar Apple CarPlay un Android Auto ienes viedtālruņu pasauli Ampera-e, tādā veidā pasažieriem nodrošinot pilnu pieeju mīļākajai mūzikai un ļauj lejupielādēt savas iecienītākās filmas – tie ir tikai daži no plašo funkciju un daudzpusīgo izklaides iespēju piemēriem.

 

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.