Atklātībā pirms laika – tagad arī jaunais “Passat CC”

Pateicoties tam pašam “Autoblog.nl”, kas pirms divām dienām publicēja modernizētā “Golf” VII attēlus, atklātībā nonākušas arī jaunā “Passat CC” bildes.

Attēlos redzams, ka sportiskā hečbeka ārējais izskats veidots pavasarī Ženēvas autoizstādē parādītā koncepta “Sport Coupe GTE” stilā vienlaikus atgādinot arī modeli “Phideon”, ko “Volkswagen” gatavo Ķīnas tirgum.

Arī “Passat CC” paredzēts Ķīnai, bet Eiropā to piedāvās kā “Plug-in” hibrīdu ar spēka iekārtu, kas aizgūta no “Passat GTE”. Hibrīdiekārta konstruēta pēc “Mild Hybrid” tehnoloģijas, kur 15 Zs jaudīgais elektromotors pieslēdzas mazos apgriezienos, lai nodrošinātu „klusāku gaitu, degvielas ekonomiju un samazinātu kaitīgo izmešu daudzumu.” Enerģijas pietiks, piemēram, lai rītos bez skaņas izbrauktu no garāžas vai novietotu automašīnu stāvvietā, ko varēs uzticēt arī pilnībā automātiskajai parkošanās palīgsistēmai.

Zināms, ka jaunajā paaudzē “Passat CC” garums pieaugs līdz 4,90 m, bet riteņu bāze pastiepsies par 5 cm. “Passat CC” tirgū gaidāms 2017.gada vidū, Eiropā cenas sāksies no 33 000 eiro.

Piebildīsim, ka jau minētais vācu “Autobild” nīderlandiešu publicētos attēlus uzskata par viltojumu, norādot uz vairākām pazīmēm, kas raksturīgas darbam ar “Photoshop”.

Foto: Autoblog.nl

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.