Iecavas novadā pasažieru autobuss notriecis gājēju

Vakar Iecavas novadā pasažieru autobuss notriecis gājēju.

Negadījums noticis ceļa A7 38,7 kilometrā, kur 1968.gadā dzimis vīrietis, vadot autobusu “Setra”, nenoskaidrotos apstākļos notriecis aptuveni 30 līdz 35 gadus vecu vīrieti. Cietušais no gūtajām traumām ceļā uz slimnīcu nomiris.

Rīgā, 11.novembra krastmalā, 1987.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Mercedes Benz” uz gājēju pārejas uzbraucis 1994.gadā dzimušai jaunietei, kura ar traumām nogādāta slimnīcā. vīrietis.

Savukārt Ozolnieku novada Cenu pagastā 1934.gadā dzimis vīrietis, braucot ar automašīnu “Volkswagen Golf”, neievērojis drošībai atbilstošu ātrumu un distanci, kā rezultātā sadūries ar 1957.gadā dzimuša vīrieša vadīto automašīnu “Peugeot 508”, kas bija apstājusies pirms regulējamās gājēju pārejas. Negadījumā cietis “Peugeot” vadītājs.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 124 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 16 cilvēki un viens gājis bojā.

Vakar par ātruma pārsniegšanu noformēti 230 pārkāpuma protokoli. 

Visvairāk protokolu noformēts Rīgas reģionā – 88. Zemgales reģionā noformēti 62 protokoli, Vidzemes reģionā – 29, Kurzemes reģionā 26 protokolu un Latgales reģionā – 25.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā pieķerti seši šoferi, no kuriem trīs Rīgas reģionā un pa vienam Vidzemes, Kurzemes un Latgales reģionā. Rīgā pieķerts arī viens šoferis, kurš pie stūres bija sēdies narkotisko vielu iespaidā.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.