Rīgā divu automašīnu sadursmē bojā gājis cilvēks

Vakar Rīgā divu automašīnu sadursmē bojā gājis vīrietis.

Negadījums noticis Ķeguma ielā, kur 1942.gadā dzimis automašīnas “Škoda” vadītājs izraisījis sadursmi ar automašīnu “Peugeot”. Negadījuma rezultātā bojā gājis automašīnas “Škoda” vadītājs.

Daugavpilī, Dīķu ielā, 1977.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu “Seat Alhambra” uzbraukusi ceļa betona nožogojumam. Slimnīcā pēc negadījuma nogādāta 1957.gadā dzimusi automašīnas pasažiere, bet vēlāk pēc medicīniskās palīdzības slimnīcā vērsusies arī pati autovadītāja.

Savukārt Pārgaujas novada Straupes pagastā 1942.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Volvo” nobraucis no ceļa un iebraucis grāvī. Vīrietis pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu Latvijā noformēti 170 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Rīgas reģionā noformēts 101 pārkāpuma protokols, Zemgales reģionā – 30 protokoli, Vidzemes reģionā – 20 protokoli, Kurzemes reģionā – 15 protokoli, bet Latgales reģionā – četri.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā vakar pieķerti septiņi šoferi, no tiem Zemgales un Kurzemes reģionā – katrā pa diviem, bet Rīgas, Vidzemes un Latgales reģionā – pa vienam šoferim. Tāpat Rīgas reģionā vienam šoferim noformēts pārkāpuma protokols par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu iespaidā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēts 91 ceļu satiksmes negadījums ar 13 cietušajiem un vienu bojā gājušo.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.