Puteņa un daudzo satiksmes negadījumu dēļ apgrūtināta braukšana pa Rīgas ielām

Šorīt sniegputeņa un daudzo satiksmes negadījumu dēļ apgrūtināta braukšana pa Rīgas ielām, liecina “Latvijas valsts ceļu” operatīvā informācija, kas tiek veidota sadarbībā ar “Waze.com”.

Palēnināta satiksme Vienības gatvē pirms Ulmaņa gatves, Lubānas ielā, Daugavgrīvas ielā. Braukšana apgrūtināta pa Vanšu un Akmens tiltu, Valdemāra ielā, Juglas ielā un daudzviet citur.

Informācija no “Waze.com” liecina, ka sastrēgumus pastiprina satiksmes negadījumi. Piemēram, Daugavgrīvas ielā, Kalnciema ielā, Jelgavas ielā, Vienības gatvē, Lielvārdes ielā u.c. ir notikuši satiksmes negadījumi.

Kā ziņots, saistībā ar meteorologu prognozēm par gaidāmo puteni šodien autovadītāji sabiedrisko transportu galvaspilsētā var izmantot bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Šajā laikā par braukšanai sabiedriskajā transportā derīgu dokumentu tiek uzskatīta vieglā transportlīdzekļa reģistrācijas apliecība. Tā saucamā automašīnas tehniskā pase kā braukšanai derīgs dokuments jāuzrāda tikai kontroles laikā, tā nav jārāda transportlīdzekļa vadītājam. Bezmaksas braukšana neattiecas uz mikroautobusu pārvadājumiem.

Foto: ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.