BMW 5.sēriju papildina universāla modifikācija (+ foto)

Vācijas autobūves kompānija BMW papildinājusi 5.sērijas klāstu ar universāla modeli, kas markas dīleru centros tas nonāks jūnijā.

Automašīnas gabarīti ir sekojoši: garums – 4943 mm, platums – 1868 mm, augstums – 1498 mm. tas nozīmē, ka jaunais modelis ir par 36 mm garāks, 8 mm platāks un 10 mm augstāks. Par 7 mm pastiepusies riteņu bāzes, kas tagad sasniedz 2975 mm.

Palielinājies arī bagāžas nodalījuma tilpums – tagad tajā ietilpst 570 litri (+10), kas pieaug līdz 1700 litriem (+30), ja nolaistas aizmugures sēdekļa atzveltne. Universālu cienītājus noteikti iepriecinās vēl kāds būtisks rādītājs, kas jaunajam modelim ir ar plusa zīmi, proti – +120 kg kravnesībai tagad sasniedzot 720-730 kg.

Ērtības bagāžas telpai nodrošinās atsevišķi atverams piekto durvju stikls, elektropievads vākam un pogas, kas ļaus nolocīt otro sēdekļu rindu bagāžnieka grīdā.

Jau bāzes versijā universāls būs komplektēts ar pneimatisko piekari aizmugurē, kas automātiski uzturēs nepieciešamo augstumu neatkarīgi no iekrautās kravas smaguma. Tāpat jaunajam modelim būs pieejami adaptīvie amortizatori, aktīvie šķersstabilizatori un sportiskā M piekare ar 10 mm zemāku klīrensu.

 Rakts turpināsies

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.