Renault TREZOR atzīts par izskatīgāko koncept auto 2016. gadā

Francijā 32 festivāla Automobile International laikā, kurš norisinās Parīzē, Renault TREZOR tiek apbalvots, kā visizskatīgākais koncept auto 2016. gadā.

“Es vēlos pateikties žūrijai par šo apbalvojumu, kas iedvesmo turpināt mūsu dizaina stratēģiju” pateicās Laurent van den Acker, Renault korporatīvā dizaina SVP(Senior Vice President). ”TREZOR spēcīgās un reizē jutekliskās līnijas iezīmē ceļu, kādā tiks ieturēts stils un tehnoloģijas turpmākajiem Renault modeļiem. Tāpat ieskicēts ir sākums jaunam Renault koncept auto ciklam”

Festivāla prezidents Rémi Depoix atzīmēja, ka: “Žūrijas lēmums apbalvojumu piešķirt tieši TREZOR ir dēļ skaistuma, jutekliskuma un elegances, ko auto izstaro. Šī ir koncept auto esence, no kura ieguvēji esam mēs visi. Redzams, kāda uzmanība ir pievērsta auto koptēlam un ikvienas detaļas dizainam, šis auto ir veiksmīgs, kreatīvs darbs, kas cerams iedvesmos Renault nākamo modeļu radīšanā”

STILA UN FILOZOFIJAS RĀDĪTĀJS TURPMĀKĀJOS RENAULT MODEĻOS

Renault TREZOR formas ir siltas, juteklīgas un rafinētas, bet pārliecinošais priekšgals ietver parakstu- C formas gaismas. Gaidāmajos Renault modeļos būs jūtama iedvesma no TREZOR’a DNA, to formas kļūs plūstošākas un pilnīgākas.

Auto interjera dizains uzsver braukšanas baudu un piedāvā lielu, visaptverošu skārienjūtīgu displeju pastiprinot kokpita sajūtas. Pielāgojamais interfeiss apvieno gan koka, gan ādas materiālus, kas kļūs par iedvesmas avotu turpmākajiem Renault modeļiem izmantojot izsmalcināta stila tendences un viedās tehnoloģijas.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.