Jaunā Ford Expedition pirmie attēli (+ foto)

Globālajā tīmeklī nonākuši pirmie Ford apvidus automobiļa Expedition jaunās paaudzes modeļa attēli. Tirgū šis amerikāņu autobūves jaunums gaidāms 2017.gada beigās.

Zināms, ka jaunā ekspedīcija saņems modernizētu pikapa F-150 šasiju un virsbūvi ar alumīnija elementiem, kas konstrukcijas svaru (agrāk 2,5 t) ļaus samazināt par 136 kg. Motortelpā atradīsies 3,5 litru EcoBoost V6 turbo agregāts, kas iepriekšējās paaudzes modelim attīstīja 370 Zs (570 Nm). Agrāk spēka agregāts darbojas pārī ar sešu pakāpju automātisko pārnesumkārbu., bet turpmāk tā sadarbības partneris būs jaunā 10 pakāpju automātiskā transmisija. Savukārt līdz šim izmantotās transmisijas sviras vietā iebūvēta grozāma braukšanas režīmu izvēles poga.

Vadītājam palīdzēs vairāk nekā 40 elektronisko palīgu un drošības sistēmu, tajā skaitā 360 grādu pārraudzības sistēma, joslas uzturēšanas palīgs, aklās zonas brīdinājums un automātiskā bremzēšanas sistēma. Arī pasažieriem garlaicīgi nebūs: izklaides sistēma aizmugurē, audio sistēma B&O ar 12 skaļruniem, multimediju sistēma SYNC 3 ar Apple CarPlay un Android Auto atbalstu, sešas USB pieslēgvietas, viedtālruņu bezvadu uzlāde.

Automašīna ir astoņvietīga, turklāt otrās sēdekļu rindas solu var pārbīdīt uz priekšu un atpakaļ, atvieglojot piekļuvi trešajai rindai.

Ford Expedition ražošana plānota Ford rūpnīcā Luisvillā, bet oficiālais pārdošanas starts tiks dots jau šā gada rudenī.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.