Pagalam sarūsējušu “Jaguar” plāno pārdot par 44 000 eiro (+ foto)

Kompānija “Classic Car Auction”, kas Lielbritānijā aprīļa sākumā rīkos klasisko spēkratu izsoli, savā piedāvājumā iekļāvusi 60.gadu “Jaguar E-Type”, plānojot par to iegūt vismaz 38 000 mārciņu (EUR 44 000).

1962.gadā ražotajam “E-Type” bijuši divi īpašnieki. Pirmais iegādājās to pilnīgi jaunu, kā 282-to rūpnīcas eksemplāru ar zilas krāsas virsbūvi un melnu salonu. 1997.gadā automašīna tika pārdota citam īpašniekam, kurš plānoja veikt nelielu restaurāciju. “Jaguar” tika izkomplektēts un novietots šķūnī, taču remonts tā arī netika sākts – īpašnieks pārcēlās uz dzīvi citur, bet sporta auto palika viņā brāļa pārziņā. Vēlāk par “E-Type” aizmirsa pavisam un šķūnī tas nostāvēja 20 gadus.

Šobrīd klasiskais “Jaguar” izskatās pagalam bēdīgi – tas ir pamatīgi izrūsējis, izkomplektēts un nolaists līdz nepazīšanai, taču neraugoties uz to, izsoles rīkotāji ir noskaņoti optimistiski – zinot, ka katrs “E-Type” ir liela vērtība, viņi ir pārliecināti, ka mašīnai atradīsies pircējs, kurš vēlēsies to savest kārtībā.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.