Ar četrām sirdīm – “Acura” prezentē savu pirmo hibrīda krosoveru “MDX Sport Hybrid” (+ foto)

“Honda” luksusa marka “Acura”, kas pārstāvēta ASV, Kanādā, Krievijā un vēl šur tur pasaulē, prezentējusi savu pirmo hibrīda krosoveru “MDX Sport Hybrid”, kas ASV tirgū maksās 52 000 dolāru.

“MDX Sport Hybrid” apgādāts ar hibrīda sistēmu, kuras kopējā jauda ir 321 Zs (391 Nm). Tās sastāvā iekļauts V6 benzīna motors ar 257 Zs jaudu, divi elektromotori, kas griež aizmuguras riteņus un vēl viens elektromotors, kas integrēts septiņu pakāpju divsajūgu robotizētajā pārnesumkārbā. Ražotājs neatklāj spēka iekārtas dinamiskos raksturlielumus, taču neslēpj, ka krosovera pilnpiedziņas sistēma ir tāda pati kā superauto “NSX” un hibrīda sedanam “RLX Sport Hybrid”.

Zināms, ka krosovers, kas jauktajā ciklā patērēs deviņus litrus degvielas uz 100 km, komplektēts ar “Integrated Dynamics System” – elektronisko vadības sistēmu, kurai ir četri darba režīmi, ieskaitot Sport+, kā arī pavisam deviņi dažādi algoritmi elektromotoru, amortizatoru, transmisijas, vilkmes un stūres iekārtas darbības izmaiņai.

Vadītājam palīdzēs arī citas sistēmas, tajā skaitā adaptīvā kruīzkontrole, automātiskā bremzēšanas sistēma, joslas uzturētājs, aklās zonas uzraugs utt.

ASV tirgū “MDX Sport Hybrid” startēs jau aprīlī, cena – sākot no 52 000 dolāru. 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.