“Goodyear” piedāvā “SoundComfort” tehnoloģiju vasaras riepām

Gatavojoties 2017. gada vasaras sezonai, Goodyear prezentējis vairākus riepu modeļus, kuros ietverta SoundComfort tehnoloģija klusākai automobiļa kustībai.

Tehnoloģija riepas uzbūvi papildina ar elementu, kas samazina riepas dobumā radīto trokšņa līmeni. Tās pamatā ir skaņu absorbējošu poliuretāna putu izmantošana, kuras aktīvi slāpē skaņu un tādējādi nodrošina trokšņa samazinājumu līdz pat 11dB. Tas nozīmē, ka auto vadītāja un pasažieru uztvertais trokšņa līmenis samazināsies par aptuveni 4dB, padarot automašīnas salonu ievērojami klusāku.

Goodyear radītā tehnoloģija SoundComfort saglabājas aktīva visā riepas lietošanas laikā. Izmantotais risinājums ir pietiekami viegls, tāpēc neietekmē ne degvielas patēriņu, ne rites pretestību, nedz arī ātrumu. Izmantojot riepas ar SoundComfort tehnoloģiju, braukšanas komforts būtiski paaugstinās, ļaujot pasažieriem un automašīnas vadītājam baudīt mūziku vai sarunas.

Kopumā SoundComfort tehnoloģija izmantota jau 14 dažādu izmēru riepām. Tālāk minēti riepu modeļi, kas noteiktos to izmēros ietver tehnoloģiju SoundComfort.

EfficientGrip Performance – vairākkārtēja testu uzvarētāja I

Augstas veiktspējas (UHP) riepa EfficientGrip Performance nodrošina augstāku komforta līmeni un zemāku degvielas patēriņu. Inovatīvais trīsdimensiju protektora raksts nodrošina uzlabotu saķeri ar ceļa segumu, savukārt ActiveGrip tehnoloģija – īsāku bremzēšanas ceļu gan uz slapja, gan sausa ceļa seguma. Inovatīvs gumijas sastāvs sniedz riepai nepieciešamo līdzsvaru starp saķeri ar mitru ceļa segumu un rites pretestību.

EfficientGrip Performance ir iekļautas ražotāju oriģinālaprīkojumā tādiem automobiļiem, kā piemēram, BMW X1, Mercedes-Benz C-klasei un Alfa Romeo Giulia. EfficientGrip Performance pieejama 81 izmērā no 14 līdz 20 collām, no kurām 2 izmēri ir aprīkoti ar tehnoloģiju SoundComfort (215/55R16, 225/55R16).

Eagle F1 Asymmetric 3 – jaunākās paaudzes Ultra-High Performance klases riepa

Eagle F1 Asymmetric 3 ir premium kategorijas riepa augstas veikstpējas riepu (UHP) segmentā. Riepa nodrošina īsāku bremzēšanas ceļu kā uz sausa, tā slapja seguma , sniedzot autovadītājam labāku kontroli. Goodyear ir veicis riepas uzlabojumus, drošības un veiktspējas celšanā. Neatkarīgas Vācijas kvalitātes kontroles asociācijas TÜV Süd (pēc Goodyear pieprasījuma) veiktie testi apstiprina riepas priekšrocības. Rezultāti apliecina, ka Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 vairākās jomās nodrošina labāku sniegumu, nekā vadošie premium ražotāji vidēji: tai ir 2,6 metrus īsāks bremzēšanas ceļš uz slapja seguma, 1,3 metrus īsāks bremzēšanas ceļš uz sausa seguma, par 4% labāka vadība uz slapja ceļa, par 10,9% labāka rites pretestība, turklāt riepai bija otrs labākais rites pretestības sniegums no testā iekļautajiem riepu zīmoliem , par 31% lielāks nobraukums (papildu 11 528 km) .

Eagle F1 Asymmetric 3 ir iekļautas ražotāju oriģinālaprīkojumā tādiem automobiļiem, kā piemēram, Jaguar XF, Mercedes-Benz E-klasei un Alfa Romeo Giulia. Eagle F1 Asymmetric 3 ir pieejama 72 izmēros no 17 līdz 22 collām, no kurām 5 izmēri ir aprīkoti ar SoundComfort tehnoloģiju (255/45R18, 255/45R19, 225/50R17, 235/50R18, 225/55R17).

EfficientGrip SUV – bezkompromisu drošība un veiktspēja

EfficientGrip SUV ir īpaši apvidus automobiļiem izstrādāta riepa. Riepas ražošanā izmantotā tehnoloģija Fuel Saving nodrošina zemāku degvielas patēriņu un CO2 izmešu līmeni. EfficientGrip SUV piemērota automobiļu klāstam, sākot ar masīviem transportlīdzekļiem līdz standarta nelieliem apvidus krosoveriem. EfficientGrip SUV tika izstrādāta, sekojot pieaugošajam pieprasījumam pēc dabai draudzīgiem risinājumiem, nepazeminot veiktspēju un drošības līmeni. Riepa piedāvā par 10% zemāku rites pretestību un par 6% īsāku bremzēšanas ceļu uz mitra seguma, salīdzinot ar konkurentiem .

EfficientGrip SUV ir iekļautas ražotāju oriģinālaprīkojumā tādiem automobiļiem, kā piemēram, Range Rover Evoque, Audi Q3, Honda CR-V un Jeep Renegade. EfficientGrip SUV pieejama 41 izmērā no 16 līdz 20 collām, kurām 1 izmērs ir aprīkots ar SoundComfort tehnoloģiju (235/55R17).

Eagle F1 Asymmetric SUV piedāvā augstu veiktspēju apvidus automobiļiem

Eagle F1 Asymmetric SUV ir augstas veiktspējas (Ultra High Performance – UHP) riepas, kas izstrādātas tiecoties samazināt trokšņa līmeni, lai uzlabotu autovadītāja un pasažieru braukšanas komfortu. Active Corner Grip tehnoloģija un progresīvs gumijas sastāvs paaugstina saķeri ar ceļa segumu un stabilitāti. Asimetriskais dizains atvieglo ūdens aizvadīšanu un samazina akvaplanēšanas risku. Protektora zīmējums veidots tā, lai uzlabotu saķeri ar brauktuvi, labākai vadāmībai uz slapja ceļa seguma.

Eagle F1 Asymmetric SUV ir iekļautas ražotāju oriģinālaprīkojumā tādiem automobiļiem, kā piemēram, Land Rover Range Rover, BMW X5/X6, Porsche Cayenne un VW Touareg. Eagle F1 Asymmetric SUV pieejama 18 izmēros no 18 līdz 21 collām, no kurām 2 izmēri ir aprīkoti ar SoundComfort tehnoloģiju (275/45R20 un 255/50R19).

Eagle F1 Asymmetric

Eagle F1

EfficientGrip Performance

EfficientGrip

Goodyear SoundComfort Technolog

SoundComfort Technology

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.