Volvo Trucks ievieš iebūvētu pakalpojumu un Infotainment sistēmu

Labāki un drošāki autovadīšanas apstākļi, vienkāršāka navigācija un efektīvāka autoparka pārvaldība. Tādas ir Volvo Trucks jaunās pakalpojumu un Infotainment sistēmas galvenās priekšrocības.

Apvienojot kabīnes skaņas un izklaides bloku ar navigācijas un autoparka pārvaldības sistēmām, Volvo Trucks ir radījis jaunu, vienkārši lietojamu, pilnībā integrētu sistēmu, kuras vadību nodrošina skārienjutīgs ekrāns, balss komandas un uz stūres rata izvietotas pogas.

„Izmantojot jauno pakalpojumu un Infotainment sistēmu, autovadītāji varēs izveidot tieši sev vispiemērotāko darba vietu,” stāsta Volvo Trucks projektu vadītājs Anderss Edenholms (Anders Edenholm). „Piemēram, neatkarīgi no atrašanās vietas viņi varēs klausīties savu iemīļotāko vietējo radiostaciju un izmantot brīvroku piekļuvi gan personiskajam, gan darba tālrunim. Kopumā šīs iespējas rada uzlabotu un drošāku autovadīšanas vidi. Tādējādi ilgos braucienos autovadītāji varēs justies kā mājās.”

Jaunā sistēma nodrošina vienkāršāku un efektīvāku uzdevumu apstrādi. Kravas automašīnas navigācijas sistēma pieņem plašu klāstu ievaddatu, kas vajadzīgi, lai saņemtu norādes, tostarp adreses, koordinātes, vai datus, kas tiek ievadīti, vienkārši pieskaroties ekrānā redzamajai kartei. Autovadītāji var arī piekļūt visiem Dynafleet OnBoard pakalpojumiem, tostarp autovadīšanas laika kontrolei, autovadītāja padomniekam un ziņapmaiņai. Autovadītājiem tas nozīmē aktuālas informācijas pieejamību, kura ļauj kontrolēt situāciju un pieņemt labākos lēmumus reāllaikā. Autovadītāji var arī sekot savam veikumam un degvielas patēriņam, kā arī apzināt jomas, kurās nepieciešami uzlabojumi.

„Izstrādājot jauno pakalpojumu un Infotainment sistēmu, mūsu mērķis bija sniegt autovadītājiem pēc iespējas ērtāku naviģēšanu un uzdevumu izpildes iespējas,” stāsta Anderss Edenholms. „Tā kā Dynafleet OnBoard pakalpojumi un navigācija ir iebūvēta automašīnā, autovadītāji var saņemt ziņojumus ar GPS koordinātēm un tikai dažu sekunžu laikā sākt naviģēšanu uz nākamo objektu. Vairāk laika, turot rokas uz stūres rata un koncentrējoties ceļam, nozīmē, ka autovadītāja darbs kļūst drošāks un ražīgāks.”

Jaunās sistēmas funkciju klāstā ir iekļauta piekļuve multivides straumēšanas pakalpojumiem, piemēram, Spotify, Deezer un TuneIn, kā arī DAB un DAB+ (digitālā skaņas apraide). Uz stūres rata ir pieejama arī balss vadības poga „Push to talk” (Nospiest, lai runātu).

Jaunā integrētā pakalpojumu un Infotainment sistēma ir pieejama, pasūtot jaunos Volvo FH, Volvo FM un Volvo FMX.

Jaunajā integrētājā pakalpojumu un Infotainment sistēmā pieejamās funkcijas norādītas tālāk.
– 7 collu skārienjutīgs displeja ekrāns.
– Balss vadība.
– Dynafleet OnBoard (Volvo Trucks autoparka pārvaldības sistēmas).
– TomTom navigācija ar kravas automašīnas datiem un TomTom Traffic ar satiksmes informāciju reāllaikā.
– Bluetooth ar iespēju vienlaikus pievienot divus tālruņus.
– Piekļuve mūzikas straumēšanas pakalpojumiem, piemēram, Spotify, Deezer un TuneIn.
– DAB/DAB+ (digitālā skaņas apraide).
– USB pieslēgvietas.
Ievērojiet! Dažādos tirgos piedāvājums var atšķirties

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.