Кorejiešu “SsangYong” prezentējis jauno “Rexton” (+ foto)

Dienvidkorejas autoražotājs “SsangYong” iepazīstinājis ar krosovera “Rexton” jaunās paaudzes modeļa attēliem, publicējot arī tehnisko informāciju.

Vizuāli jaunais “Rexton” līdzinās konceptam LIV-2, ir 4850 mm garš, 1920 mm plats un 1800 mm augsts. Salīdzinājumā ar iepriekšējās paaudzes modeli jaunais ir 95 mm garāks, 20 mm platāks un 40 mm zemāks, savukārt riteņu bāze pieaugusi par 30 mm līdz 2865 mm.

Bāzes versijā “Rexton” būs aizmugurējo riteņu piedziņas automobilis, bet pilnpiedziņa ar pazeminošo pārnesumu pieejama par papildu maksu.

Atkarībā no tirgus “Rexton” tiek komplektēts ar 2,2 litru 181 Zs dīzeļdzinēju vai 2,0 litru 225 Zs spēcīgu četrcilindru benzīna turbo agregātu. Pirmais no tiem tiek kombinēts ar “Mercedes-Benz” septiņpakāpju automātisko pārnesumkārbu, otrs – ar “Aisin” ražojuma 6AK.

No opciju saraksta “Rexton” pircējs varēs izvēlēties 20 collu riteņu diskus, “Infinity” audio sistēmu, multimediju kompleksu ar 9,2 collu ekrānu un “Apple CarPlay” un “Android Auto” atbalstu, 360 grādu apkārtskata kameras ar „putna lidojuma skata” funkciju.

Pieejama arī nappa ādas apdare, deviņi gaisa drošības spilveni, bezkontakta bagāžnieka vāka atvēršana, dažādas drošības sistēmas, ieskaitot automātiskās bremzēšanas funkciju.

Pašmāju tirgū jaunā “Rexton” tirdzniecība startē jau šajā pavasarī, citos tirgos – tuvāk gada beigām.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.