CSDD Rīgas Motormuzejs un Biķernieku rallijkorsa trase plūc laurus skatē “Gada labākā būve Latvijā 2016”

Ceturtdien, 30. martā Latvijas Nacionālajā bibliotēkā norisinājās gada ievērojamākais notikums būvniecība – skates “Gada labākā būve Latvijā 2016” fināls un uzvarētāju apbalvošana.

. Par 2016.gada labāko pārbūves projektu tika atzīts CSDD Rīgas Motormuzejs. Pie tam, Motormuzejs saņēma arī apdrošināšanas sabiedrības ERGO īpašo balvu kā “Sabiedrības ieguvums 2016”, kā arī „Knauf” balvu.

Savukārt citā nominācijā – “Inženierbūve”, godalgotā 2.vieta tika piešķirta Biķernieku kompleksās sporta bāzes sacīkšu trases posmam Rīgā. Šīs būves pasūtītājs CSDD saņēma “Karcher” īpašo balvu. Pirmo vietu šajā nominācijā ieguva valsts galvenā autoceļa A 9 Rīga (Skulte) – Liepāja posma km 24,40 – 38,18 segas rekonstrukcija, ieskaitot Kalnciema tilta pārbūvi.

Šie apbalvojumi ir apliecinājums tam, ka ar saprātīgi un saimnieciski izdevīgi ieguldītiem līdzekļiem ir iespējams sasniegt lieliskus rezultātus un iegūt augstu sabiedrības un konkursa žūrijas novērtējumu!

Labākās 2016. gada būves Latvijā vērtē prominenta žūrija, kuras sastāvā ir 33 būvniecības industrijas nevalstisko organizāciju izvirzīti pārstāvji – praktiķi un mācībspēki

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.