Lamborghini izgatavos 5 jubilejas traktorus 250 000 eiro vērtībā (+ foto)

Kompānija Klima-Lounge ar Itālijas varenauto ražotāja Lamborghini atbalstu izgatavojusi īpašu Centenario traktoru, kas tiks parādīts Esenes Techno Classica izstādē.

Īpašā versija kļūs par savdabīgu turpinājumu Lamborghini Centenario jubilejas superauto, kas tika izlaisti, atzīmējot 100 gadus kopš dzimis kompānijas dibinātāja Feručio Lamborghini.

Traktora pirmizrādē piedalīsies Feručio Lamborghini brāļadēls – Fabio Lamborghini, kurš uzņēmies pasākuma vadīšanu un apsolījis autogrāfus.

Par Centenario traktora tehniskajām īpašībām šobrīd nekas nav zināms, bet no attēliem var secināt, ka to veidojot, projekta autori pieturējušies pie retro stila

Techno Classica 2017 strādās no 5. līdz 9.aprīlim. Itāļu kompānijas ekspozīcijā iekļauti arī DL 25 (1954.gads) un Lamborghinetta (1956.gads) traktori, kas apmeklētājiem tiek atklāti pēc restaurācijas, bet blakus lauksaimniecības tehnikas būs skatāma Feručio Lamborghini bronzas skulptūra ar samazinātu superauto “Miura” kopiju rokās.

Lamborghini solījis izgatavot piecus “Centenario” traktorus. Tiek ziņots, ka viena jubilejas traktora cena ir 250 000 eiro, turklāt divi eksemplāri jau esot nopirkti.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.