Jaunais Peugeot 5008 gaida jūs Rīgas auto izstādē „AUTO 2017″

No 7.–9. aprīļa Rīgā norisināsies Baltijā lielākā starptautiskā auto izstāde, kurā Peugeot prezentēs jauno 7-vietīgo krosoveru Peugeot 5008 un tikko titulu „Gada auto 2017″ ieguvušo Peugeot 3008.

Pirmo reizi plašākai publikai tiks atrādīts jaunais 7-vietīgais Peugeot 5008. “Pārdošanā ilgi gaidītais 5008 nonāks rudenī, taču eksluzīvā kārtā jau tagad Rīgas auto izstādē var atnākt iepazīties ar jauno automobili un veikt pat iepriekšēju pasūtījumu,” komentēja Peugeot Baltic mārketinga vadītāja Kerli Maro. “Pilnīgi jaunā Peugeot 5008 kompaktais garums (4,64 m) ar segmentā garāko garenbāzi (2,84 m) automobilim nodrošina baudāmu vadāmību un braukšanas komfortu,” piebilda Maro. Apvidus auto īpašības palielina savā klasē augstākais klīrenss 236 mm, kas kopā ar braucieniem apvidū pielāgoto Grip Control vilces spēka kontroles sistēmu ir ārpus konkurences. Salonā visus sēdekļus var pielāgot atbilstoši vajadzībai, otrajā rindā ir trīs atsevišķi sēdekļi un trešās rindas sēdekļi ir pārvietojami.
Lai gan jaunā Peugeot 5008 oficiālā pārdošana sāksies septembrī, pasūtījumi tiek pieņemti jau tagad, lai jūs savu automobili varētu saņemt kā viens no pirmajiem.

Izstādē būs redzams arī, jau pašlaik klientu lielu atzinību guvušais, Peugeot 3008, kas tikko notikušajā Ženēvas auto izstādē saņēma titulu “Eiropas Gada auto 2017”. Eiropas Gada auto tituls tiek piešķirts kopš 1954. gada, taču pirmo reizi tā vēsturē par uzvarētāju pasludināja krosoveru (SUV). Svarīgākie automobiļu vērtēšanas kritēriji ir modernums, drošība, dizains, kā arī cenas un īpašību attiecība. Peugeot 3008 nes visas šīs vērtības, ko pierāda arī piešķirtais tituls.
Peugeot šis ir piektais Gada auto tituls.

Papildus izstādē rādīs kompakto pilsētas apvidus automobili 2008 un minivenu Traveller.
Izstāde būs atvērta līdz 9. aprīlim un uz vietas varēs gūt labu priekšstatu par jaunajiem Peugeot modeļiem un vienoties par testa brauciena laiku

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.