Volkswagen parāda konceptuālu krosoveru ar elektropiedziņu un autopilotu

Vācijas autobūves kompānija Volkswagen pašlaik notiekošajā Šanhajas autoizstādē izrāda konceptuālu krosoveru I.D.CrozzZ.

Četrdurvju automobilis ir pirmais vācu kompānijas krosovers ar elektrisko piedziņu, kas tiek ierindots tā saucamajā CUV (Crossover Utility Vehicle) segment, apvienojot kupejas un Sport Utility Vehicle (SUV) īpašības.

Ražotājs atklāj, ka I.D.CrozzZ ir interaktīvā vidē radīts projekts, videi draudzīgs pilnpiedziņas automobilis ar 225 kW elektromotoru un gaitas rezervi aptuveni 500 kilometriem. Vajadzības gadījumā automašīna var sasniegt līdz pat 180 km/h, bet enerģijas krājumu atjaunošana 80 procentu apmērā iespējama pusstundas laikā ar noteikumu, ja tiek izmantota speciāla ātrās uzlādēšanas iekārta.

I.D.CrozzZ aprīkots ar autopilota sistēmu I.D.Pilot, ko aktivizē trīs sekundes uzspiežot Volkswagen logotipam stūres ratā.

I.D.CrozzZ ir apveltīts ar pilnībā digitālu mērinstrumentu paneli un vadības pogām, kā arī spēj piedāvāt plašu telpu pasažieriem, neraugoties uz to, ka pēc gabarītiem automašīna ir mazāka nekā Volkswagen jaunākais sērijveida krosovers Tiguan L (Ķīnas tirgum) jeb Tiguan Allspace (Eiropas versijas nosaukums).

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.