Startē “Gumball 3000 rallijs”; slēgs satiksmi Brīvības bulvāra posmā un mainīs sabiedriskā transporta kustību

Rīgā šodien un rīt notiks pasākums “Gumball 3000 rallijs”, kura laikā slēgs satiksmi Brīvības bulvāri un būs izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā.

Saistībā ar pasākumu laikā no šodienas plkst.5 līdz un rītdienas plkst.17 slēgs satiksmi Brīvības bulvārī, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Satiksme tiks slēgta Brīvības ielas posmā no Merķeļa ielas līdz Elizabetes ielai. Ierobežojumi neattiecas uz pasākuma dalībnieku transportlīdzekļiem un operatīvo transportu.

SIA “Rīgas satiksme” pārstāvis Viktors Zaķis aģentūru LETA informēja, ka šodien un rīt paredzamas izmaiņas autobusu un trolejbusu kustībā.

1., 6. un 9.maršruta autobusi kursēs no Berģuciema, Dreiliņiem, Mežaparka pa maršrutu līdz Brīvības ielai, tālāk pa Brīvības ielu, Stabu ielu, Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu, Elizabetes ielu, Satekles ielu, Dzirnavu ielu un tālāk pa maršrutu. Savukārt no pilsētas centra autobusi kursēs pa maršrutu līdz Satekles ielai tālāk pa Marijas ielu, Čaka ielu, Bruņinieku ielu, Brīvības ielu un tālāk pa maršrutu.

3., 21., un 40.maršruta autobusi kursēs no Daugavgrīvas, Imantas, Ziepniekkalna pa maršrutu līdz Marijas ielai, tālāk pa Marijas ielu, Čaka ielu, Bruņinieku ielu, Brīvības ielu un tālāk pa maršrutu. Uz Daugavgrīvu, Imantu, Ziepniekkalnu autobusi kursēs pa maršrutu līdz Brīvības ielai, tālāk pa Brīvības ielu, Stabu ielu, Čaka ielu, Marijas un tālāk pa maršrutu.

14., 16.maršruta autobusi kursēs no Zvēraudzētavas, Garkalnes Muceniekiem pa maršrutu līdz Brīvības ielai, tālāk pa Brīvības ielu, Stabu ielu, Čaka ielu, Marijas ielu, Gogoļa ielu un tālāk pa maršrutu. Savukārt no pilsētas centra autobusi kursēs pa maršrutu līdz Marijas ielai, tālāk pa Marijas ielu, Čaka ielu, Bruņinieku ielu, Brīvības ielu un tālāk pa maršrutu.

20.maršruta autobusi no Pļavniekiem kursēs pa maršrutu līdz Bruņinieku ielai, tālāk pa Bruņinieku ielu, Krišjāņa Valdemāra ielu, Kalpaka bulvāri un tālāk pa maršrutu.

37., 41 un 53.maršruta autobusi kursēs no Imantas un Zolitūdes pa maršrutu līdz Valdemāra ielai, tālāk pa Valdemāra ielu, Raiņa bulvāri, Brīvības bulvāri līdz pagaidu pieturvietai. Tālāk no pilsētas centra kursēs pa Brīvības bulvāri, Kalpaka bulvāri un tālāk pa maršrutu.

50.maršruta autobusi kursēs uz pilsētas centru pa maršrutu līdz Bruņinieku ielai, tālāk pa Bruņinieku ielu, Čaka ielu, Marijas ielu, Gogoļa ielu un tālāk pa maršrutu. No centra autobusi kursēs pa maršrutu līdz Marijas ielai, tālāk pa Marijas ielu, Čaka ielu, Stabu ielu un tālāk pa maršrutu.

12.maršruta trolejbusi kursēs no Āgenskalna priedēm pa maršrutu līdz Valdemāra ielai, tālāk pa Valdemāra ielu, Stabu ielu, Brīvības ielu un tālāk pa maršrutu. No 1.trolejbusu parka trolejbusi izbrauks pa Dambja ielu, Duntes ielu, Valdemāra ielu, Stabu ielu, Brīvības ielu un tālāk pa maršrutu uz Šmerli.

14.maršruta trolejbusi kursēs no Mežciema pa maršrutu līdz Bruņinieku ielai, tālāk pa Bruņinieku ielu, Valdemāra ielu, Stabu ielu, Brīvības ielu un atpakaļ pa maršrutu uz Mežciemu. No 2.trolejbusu parka trolejbusi izbrauks pa Jelgavas ielas vārtiem, pa Buru ielu, Mūkusalas ielu, Salu tiltu, Gogoļa ielu, Marijas ielu, Čaka ielu, Bruņinieku ielu, Brīvības ielu un tālāk pa maršrutu uz Mežciemu. Savukārt uz 2.trolejbusu parku no Mežciema trolejbusi brauks pa maršrutu līdz Brīvības ielai, tālāk pa Brīvības ielu, Stabu ielu, Čaka ielu, Marijas ielu, Gogoļa ielu, Lāčplēša ielu, Salu tiltu, Mūkusalas ielu, Laivu ielu.

17.maršruta trolejbusi kursēs no Purvciema pa maršrutu līdz Brīvības ielai, tālāk pa Brīvības ielu, Stabu ielu, Čaka ielu, Marijas ielu, Elizabetes ielu, Satekles ielu līdz pieturvietai Centrālā stacija. No Centrālās stacijas trolejbusi kursēs pa Satekles ielu, Marijas ielu, Čaka ielu, Bruņinieku ielu, Brīvības ielu un tālāk pa maršrutu uz Purvciemu.

No 2.trolejbusu parka trolejbusi izbrauks pa Jelgavas ielas vārtiem, pa Buru ielu, Mūkusalas ielu, Salu tiltu, Gogoļa ielu, Marijas ielu, Čaka ielu, Bruņinieku ielu, Brīvības ielu un tālāk pa maršrutu uz Purvciemu. Uz 2.trolejbusu parku no Purvciema trolejbusi brauks pa maršrutu līdz Brīvības ielai, tālāk pa Brīvības ielu, Stabu ielu, Čaka ielu, Marijas ielu, Gogoļa ielu, Lāčplēša ielu, Salu tiltu, Mūkusalas ielu, Laivu ielu.

 

 

Foto: iAuto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.