“Maserati” modernizējis “GranTurismo” un “GranCabrio” (+ foto)

Itālijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs “Maserati” prezentējis atjaunotos “GranTurismo” un “GranCabrio”, kas tirgū dosies kā 2018.gada modeļi.

Izmantojot laukumu uz slavenās “Wall Street” pie Ņujorkas biržas un Gudvudas Ātruma festivālu Lielbritānijā “Maserati” prezentējis atjaunotos “GranTurismo” un “GranCabrio”, kas ieguvuši nelielas eksterjera un interjera pārmaiņas, uzlabojumus aerodinamikas un tehnoloģiju jomā.

 Abu četrvietīgo modeļu priekšpuse pārstrādāta koncepta “Alfieri” stilā, kas kopā ar modernāku izskatu uzlabojis arī “GranTurismo” un “GranCabrio” aerodinamiku, samazinot koeficientu no 0,35 uz 0,33 (kabrioletam) un no 0,33 uz 0,32 (kupejai).

Kupejas un kabrioleta salonā izmainīts dažu pogu un pārslēdzēju izskats, centrālās konsoles noformējums, kā arī iebūvēta “Harman Kardon Premium Sound” audio sistēma un jauna multimediju iekārta ar 8,4 collu skārienjutīgu ekrānu, “Android Auto” un  “Apple CarPlay” atbalstu.

“GranTurismo” un “GranCabrio” tiks piedāvāti versijās “Sport” un “MC” (“Maserati Corse” – kompānijas sporta nodaļa). Abos gadījumos “GranTurismo” un “GranCabrio” motortelpā atrodas “Ferrari” Maranello rūpnīcā ar rokām izgatavotais astoņu cilindru motors ar 4,7 litru tilpumu. Tas attīsta 460 Zs jaudu (520 Nm) un komplektā ar “ZF” astoņu pakāpju automātisko kārbu var nodrošināt kupejai “GranTurismo” maksimālo ātrumu 299 km/h, pirmo simtu ļaujot sasniegt 4,8 sekundēs.  Nedaudz vieglākā “MC” versija sprintā ir par 0,1 sekundi ātrāka, bet maksimālais ātrums ir 301 km/h.

Abu modernizēto modeļu cenu “Maserati” vēl nav paziņojis.

Līdz modernizācijai “GranTurismo” un “GranCabrio” cenas Vācijas tirgū sākās no atzīmes 124 100 un 140 380 eiro.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.