“Opel” piedāvā – visādceļu “Insignia” universāls kļūst pieejams pasūtīšanai (+ foto)

Vācijas autobūves kompānija “Opel” atklājusi pieteikšanos “Opel Insignia Country Tourer” – skarbākiem braukšanas apstākļiem paredzētā universāla iegādei. Bāzes versijā (Vācijas tirgū) tas maksās, sākot no 34 885 eiro.

“Opel Insignia Country Tourer” rūpnīcas komplektā būs “Flexride” piekare, asistents, kas palīdz uzsākt kustību slīpumā, joslas uzturēšana ar automātisko korekciju, sadursmes brīdinājums ar gājēju atpazīšanas funkciju un “City”-pilsētas automātisko bremzēšanu, tālo gaismu automātika, “Intelli-Link” viedtālruņu savietošanai ar mašīnas multimedijiem, “Opel Onstar” serviss.

Savu pirmizrādi “Opel Insignia Country Tourer” svinēs Frankfurtes autoizstādē septembrī un drīz pēc tam nonāks arī pārdošanā.

Reizē ar šo “Opel” piedāvājumu startē ekskluzīvs piedāvājums, kas pieejams tikai “Opel Insignia Country Tourer”, “Grand Sport” un “Sports Tourer”. Tā ir individualizācijas programma ar sākumā 15 virsbūves krāsām, kuras vēlāk papildinās praktiski jebkāda krāsu gamma, ļaujot klientam izvēlēties, piemēram, “mīļotās lūpukrāsas, meitas acu vai pamazām tumstošo vakara debesu krāsas toni”.

“Opel Insignia Country Tourer” varēs pasūtīt ar pilnpiedziņu (piemaksa), kā arī dažādās aprīkojuma komplektācijās. Piemēram, “High Gloss-Black” versija pievieno spoži melnu radiatora resti, tādas pašas krāsas “Opel” firmas restes dekoru, logu līstes un spoguļu korpusus, bet “Exclusive” piedāvā “Navi 900 Intelli-Link” multimediju sistēmu ar 8 collu ekrānu, “Solar Protect” stikliem, “Intelli-Lux LED-Matrix” lukturus. Pēdējās versijas cena sākas no 35 885 eiro.

 

 

Opel Insignia Country Tourer Exclusive versijā Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.