Jūrmalā pa nakti aizdedzināts fotoradars; Valsts policija aicina atsaukties nozieguma aculieciniekus

Šonakt Jūrmalā pagaidām nenoskaidroti ļaundari ir aizdedzinājuši fotoradaru.

Saistībā ar notikušo Valsts policija ir uzsākusi kriminālprocesu un aicina atsaukties šī nozieguma aculieciniekus, kā arī ikvienu, kuram ir jebkāda izmeklēšanā noderīga informācija. Informēt policiju iespējams pa tālruni 67075111, 67075145 vai 110.

Naktī uz 4. jūliju Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Jūrmalas iecirknī tika saņemta informācija par VAS CSDD piederošā stacionārā fotoradara dedzināšanas faktu Jūrmalas pilsētas teritorijā uz autoceļa Rīga – Ventspils pie Varkaļu kanāla, virzienā no Spuņciema uz Rīgu.

Dedzināšanas fakts fiksēts pulksten 01.09 – aizdedzinātas ap fotoradara pamatni saliktas automašīnas riepas. Kopējā degšanas platība bijusi viens kvadrātmetrs.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185. panta otrās daļas – par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu, ja tā izdarīta ar dedzināšanu. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz desmit gadiem.

Valsts policija aicina atsaukties nozieguma aculieciniekus, kā arī ikvienu, kuram ir jebkāda informācija, kas varētu sekmēt šī nozieguma atklāšanu. Informēt policiju iespējams pa tālruni 67075111, 67075145 vai 110.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.