Vēlies pārdot vai pirkt mazlietotu Porsche – tagad arī pie oficiālā dīlera Latvijā, Porsche centrā Rīga (+ foto)

Starp Porsche modeļu pircējiem ir gan jaunāko modeļu tīkotāji, gan arī tie, kuri kāro iegādāties Porsche automobili ‘youngtimer’ vai pat ‘oldtimer’ vecumā. Šāda tendence Eiropā kļūst ļoti populāra, tādējādi papildus jaunu automobiļu tirdzniecībai Porsche oficiālais dīleris, Porsche centrs Rīga, izveidoja arī mazlietotu un lietotu Porsche automobiļu tirdzniecības nodaļu.

Pie Porsche oficiālā dīlera Latvijā var pārdot un pirkt arī lietotus Porsche automobiļus un jau šogad tiek plānots šim mērķim izbūvēt speciālu automašīnu novietni Rīgā, Krasta ielā 54.

Jau no pagājušā gada decembra Porsche oficiālais dīleris Latvijā SIA “Baltijas sporta auto” nodarbojas ar mazlietotu automobiļu tirdzniecību, nodrošinot to, ka otrreizējā tirgū iespējams nopirkt arī vecākus Porsche modeļus.“Katrai automašīnai neatkarīgi no vecuma pirms tās pārdošanas tiek veikta 111 punktu pārbaude mūsu oficiālajā Porsche centrs Rīga servisā. 111 punktu pārbaude visās valstīs ir Porsche standartizēta pārbaude, kuras rezultātā tiek dokumentēti visi bojājumi un trūkumi, kā arī to novēršana tiek dokumentēta. Mums svarīgi, lai automobilis būtu pēc iespējas ar oriģinālu aprīkojumu, mazāku nobraukumu, un izsekojamu vēsturi,” stāsta Inga Blate, Porsche mazlietotu automobiļu nodaļas vadītāja Latvijā: “Ja cilvēks ir gatavs iztērēt pat 50-70 tūkstošus eiro par mazlietotu automašīnu, viņš drīzāk uzticēsies autosalonam, nevis privātam tirgotājam. Arīdzan pārdevējs var būt drošs, ka pārdošana notiks droši un viņš saņems savu naudu.”

Porsche Foto: Publicitātes attēls

Lai gan par automobiļa pārbaudi un sagatavošanu ideālā stāvoklī maksā pārdevējs, tā tomēr ir garantija tam, ka īsā laikā tiks atrasts pircējs, kurš par auto būs gatavs samaksāt vairāk, nekā, ja šāda pārbaude netiktu veikta. 111 punktu pārbaude Porsche centrā Rīga maksā 169,40 EUR (t.sk. PVN) automobiļiem, neatkarīgi no automašīnas izlaiduma gada, līdz ar to klienti var būt pārliecināti par pārdoto automobiļu kvalitāti. No klientu puses vienmēr ir jautājums par pārbaudi un tehnisko stāvokli, un tas uzreiz ir pierādāms. Ja automašīna, kas nav sasniegusi desmit gadu vecumu, atbilst Porsche standartam un tai ir beigusies garantija, to ir iespējams pagarināt.

Plašs pircēju loks pārdevējam, plašs automobiļu klāsts pircējam

Visā Eiropā izveidota vienota pārdošanā esošu mazlietotu un lietotu Porsche automobiļu datubāze, tādējādi gan pircējiem ir pieejams plašs piedāvājums, gan arī pārdevējiem plašs klientu loks. “Pārdošanas sludinājums tiek ievietots vienotā sistēmā, kas uzreiz redzama visos oficiālajos Porsche centros Eiropā. Sistēmā ir redzamas gan Porsche centrs Rīga automašīnas, gan mēs redzam tās, kuras pārdod citur Eiropā. ”

Porsche Foto: Publicitātes attēls

Katram mazlietota Porsche pārdevējam tiek nodrošināta konfidencialitāte. Ir iespēja, ka Porsche centrs Rīga izpērk konkrēto automobili un to pārdod citam pircējam. Pieejamie darījumu veidi ir elastīgi, atkarībā no klientu vajadzībām: pārdodamā Porsche automašīna var būt kā iemaksa jauna vai cita mazlietota Porsche modeļa iegādei, automašīna var būt izlikta pārdošanā, kamēr klients joprojām ar to pārvietojas.

Porsche centrā Rīga salonā vai mājas lapā klienti var iepazīties ar aktuālajiem mazlietoto auto piedāvājumiem. porsche.lv (sadaļa: Lietoti auto)

Porsche centrs Rīga, Krasta iela 54, Rīga.

Kontakti:

Inga Blate
Mazlietotu automobiļu nodaļas vadītāja
Tel.: +371 25 449 119
e-pasts: [email protected]

Porsche centrs Rīga salons
Tel.:  +371 67 096 503
e-pasts: [email protected]

Salona darba laiki:

Auto salons – tirdzniecība:
darba dienās 9:00-18:00

Porsche Foto: Publicitātes attēls

Porsche. Tas viss iespējams Krasta ielā 54, Rīgā vai www.porsche.lv

Porsche Foto: Publicitātes attēls

Porsche Foto: Publicitātes attēls

Porsche Foto: Publicitātes attēls

Porsche Foto: Publicitātes attēls

Porsche Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.