Ticēt vai nē? – 11 gadus veca “Mitsubishi” motorā atrod muciņu no atslēgu komplekta (+ foto)

2006.gadā ražota “Mitsubishi Lancer Evolution” motorā atrasta muciņa no atslēgu komplekta, kas tur palikusi no rūpnīcas, atsaucoties uz informāciju no “Jalopnik.com”, vēsta “Motor.ru”.

Par to, ka kaut kas nav kārtībā, “Lancer Evo” īpašniekam aizdomas radās vien pie automobiļa noskrējiena 64 000 jūdzes (102 000 km). Līdz tam nekādu sūdzību nebija un pēc īpašnieka apgalvojuma, nekādas izmaiņas ar motoru netika veiktas.

Sadzirdējis nepatīkamu klaudzēšanu motorā, viņš nolēma veikt pārbaudi pats. Pēc tam, kad vārstu vāks tika noņemts, atklājās, ka zem tā pamesta muciņa ar “Nagahori Heavy Industries” logotipu. Sazinājies ar kompāniju, viņš saņēma apstiprinājumu, ka “Mitsubishi Motors” izmanto viņu izgatavotos instrumentus.

Pārsteigtais īpašnieks vērsās pie “Mitsubishi”, lai saņemtu skaidrojumu. Autoražotāja pārstāvis atbildēja, ka nepieciešams veikt pārbaudi, taču kompānija gatava uzņemties izmaksu segšanu vien tādā gadījumā, ja rūpnīcas strādnieku atstātais elements būs nodarījis kādu kaitējumu. Līdz tam īpašniekam pašam jāapmaksā diagnostika pie “Mitsubishi” dīlera.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.