Vai drīkst izmantot brīvo joslu, vai tā tomēr ir nekaunība? (+ video)

Automašīnu rinda, kas stiepjas pat uz Dienvidu tilta, taču viena josla atstāta brīva. Šāda situācija regulāri novērojama nobraucot no Dienvidu tilta uz Bauskas ielu. Situāciju precīzi raksturo iAuto lasītāja iesūtītais videomateriāls.

Video materiālā redzams, ka autovadītāji pacietīgi stāv garā rindā pirmajā joslā, lai iebrauktu apļveida krustojumā. Tai pat laikā kreisā josla, kas pirms krustojuma piekļaujas pirmajai joslai, ir pilnīgi brīva, ko autovadītāji neizmanto.

Tā vietā, lai sastātos garā rindā un bloķētu vienu joslu uz Dienvidu tilta, iespējams izmantot nobrauktuves abas joslas un pirms krustojuma pārkārtoties pēc rāvējslēdzēja principa. Ikdienā šāda situācija novērojama arī citās vietās, kad autovadītāji jau laicīgi stājas rindā, nevis izmanto visu ieskrējiena u.c. joslu, kas piekļaujas.

Raksti komentāros, vai, tavuprāt, šāda nobrauktuves izmantošana ir loģiska rīcība vai tomēr nekaunība pret autovadītājiem, kuri stāv rindā.

Ja Tev ir video vai fotogrāfijas no mūsu satiksmes, āvārijas situācijām, Ceļu policijas darba vai citām nebūšanām uz mūsu ceļiem, tad sūti tās iAuto.lv redakcijai uz sociālajiem tīkliem FacebookDraugiemTwitter vai uz e-pastu iAuto at iAuto .lv, vai šeit >>>

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.