Saldū “Mazda” vadītājs izraisa trīs transportlīdzekļu sadursmi (+ foto)

21.augustā ap plkst. 17:00 Saldū, Dzirnavu ielā 1988.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “Mazda” un, neievērojot drošu braukšanas distanci, uzbrauca priekšā braucošai automašīnai “Volkswagen”, kuru vadīja 1992.gadā dzimis vīrietis, kurš, savukārt, uzbrauca priekšā esošai automašīnai “Audi”, kuru vadīja 1966.gadā dzimusi sieviete.

Negadījumā cieta automašīnas “Mazda” pasažieris, 8 gadus vecs zēns, taču medicīniskā palīdzība zēnam nebija nepieciešama – viņam konstatēti ķermeņa sasitumi. Noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrēšanas protokols.

Valsts policija aicina būt piesardzīgiem un nenovērst uzmanību no ceļa. Lai gan sadursmes iemesli mēdz būt dažādi, visbiežāk tā ir distances un ātruma neievērošana, kā arī alkohola lietošana. Parasti arī novērots, ka šādās sadursmēs ir cietušo, taču, par laimi, šajā gadījumā smagi miesas bojājumi nav gūti. Aicinām būt piesardzīgiem uz ceļa un neapdraudēt ne sevi, ne citus ceļu satiksmes dalībniekus.

14.augustā ap plkst. 21:20 Saldū. Brīvības ielā 1989.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu „Mercedes Benz”, būdams 1,31 promiļu reibumā. Tāpat konstatēts, ka vīrietis transportlīdzekli vadījis bez autovadītāja apliecības. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

15.augustā ap plkst. 18:30 Brocēnu novadā, Gaiķu pagastā konstatēts, ka ir uzlauztas neapdzīvotas ēkas durvis. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

15.augustā ap plkst. 21:30 Saldū, Dārza ielā 1974.gadā dzimis vīrietis vadīja velosipēdu, būdams 2,74 promiļu reibumā. 16.augustā ap plkst. 10:50 Saldū, Striķu ielā 1987.gadā dzimis vīrietis vadīja velosipēdu, būdams 1,46 promiļu reibumā. Abiem vīriešiem noformēti administratīvo pārkāpumu protokoli.

17.augustā Saldū, Jelgavas ielā konstatēts, ka no velosipēdu novietnes ir nozagts velosipēds „Haro”. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

19.augustā ap plkst. 23:30 Brocēnos, Skolas ielā pie kāda bāra 2001.gadā dzimušam jaunietim kāds 1992.gadā dzimis vīrietis nodarīja miesas bojājumus. Konstatēts, ka miesas bojājumi ir maznozīmīgi – jaunietim konstatēti ķermeņa nobrāzumi. Valsts policijā par notikušo ir uzsākta administratīvā lietvedība.

Attēls no negadījuma vietas Foto: Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvalde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.