Filmā par Džeimsu Bondu ļaundaris brauks ar Latvijas Dartz izstrādāto Black Alligator (+ foto)

Latvijas kompānijas Dartz jaunākais modelis – apvidus auto Black Alligator (līdz pat 1600 Zs), parādīsies jaunākajā kinolentē par superaģenta Džeimsa Bonda piedzīvojumiem, savā Facebook vietnē atklājis Dartz kompānijas vadītājs Leonīds Jankelovičs.

Filmā, kas uz ekrāniem iznāks 2019.gadā, „Melnais Aligators” pildīs ļauno personāžu transportlīdzekļa lomu.

“Melnā Aligatora” pamatā ir Mercedes-AMG GLS 63, kas rūpnīcas versijā aprīkots ar astoņu cilindru 585 Zs biturbo benzīna motoru. Dartz sola uzstādīt tam jaunas turbīnas un elektroniskās vadības bloku, modernizēt ieplūdes un izplūdes sistēmas, kā arī veikt citas pārmaiņas konstrukcijā, izveidojot vairākus variantus ar 760, 850, 1100 un 1600 zs jaudu.

Agrāk izplatītā informācija liecina, ka automašīnas virsbūves paneļus izgatavos no kevlara un oglekļa šķiedras, bet “Aligatora” bruņu versijai izmantos ar kevlaru pārklātas titāna plāksnes. 

Katra Black Alligator salona noformējumam izlietos 18 Misisipi aligatoru un vienas dzeloņrajas ādas, kas sagādās Dartz kompānijas ekskluzīvais piegādātājs – kāds “amerikāņu mednieks vārdā Henrijs”.

Automašīnai gatavo īpaši smalku un dārgu stūres ratu ar vadības pogām no zelta un platīna. Tas būs rotāts ar 292 briljantiem un diviem rubīniem un izmaksās aptuveni 35 000 dolāru.

Black Alligator varēs komplektēt ar “Anti-paparaci” sistēmu, jaudīgām sirēnām, lāzera prožektoriem un dronu atklāšanas funkciju.

Tāpat zināms, ka kādam klientam no Ķīnas Dartz gatavo īpašu “Aligatora” versiju “Golden Eagle” (Zelta ērglis), kas veltīta gaiļa gadam. Šim automobilim radiatora resti greznos oriģinālais Russo-Balt logotips no zelta Krievijas impērijas ģerboņa – divgalvainā ērgļa formā. Dartz apgalvo, ka tā ir vienīgā emblēma, kas saglabājusies līdz mūsdienām. 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.