Jaunais Nissan LEAF tiks atklāts šī gada 6. septembrī Japānā

Aprīkots ar Nissan modernākajām tehnoloģijām, atjaunotais, nākamās paaudzes Nissan LEAF palutinās Jūsu sajūtas un pacels elektrisko automobiļu tirgus latiņu jaunā līmenī.

Esot 100% elektrisks un neradot kaitīgos izmešus, jaunais Nissan LEAF, kas ir īstena Nissan Inteliģentās mobilitātes ikona, piedāvā klusu un atsvaidzinošu braukšanas pieredzi. Pateicoties Nissan Inteliģentās mobilitātes tehnoloģijām, Jūs varat justies vēl pārliecinātāk, izbaudot uzlabotu redzamību, un vēl labāk sajust to, kas notiek Jūsu automobiļa tuvumā. Tajā pašā laikā automobiļa Premium klases interjers ir radīts, lai atbilstu Jūsu gaumei, un piedāvā vēl vairāk komforta.

Nissan, laižot klajā pasaulē pirmo plašražošanas 100% elektrisko automobili – Nissan LEAF, kļuva par elektrisko automobiļu kustības pionieri. Šobrīd Nissan LEAF ir pasaulē vispirktākais elektriskais automobilis, un pa ceļiem visa pasaulē brauc jau vairāk nekā 280 000 Nissan LEAF.*

Jaunā Nissan LEAF pasaules pirmizrāde notiks jau šī gada 6. septembrī Japānā, un to būs iespējams vērot interneta tiešraidē. Piesakieties par Nissan Global YouTube konta sekotāju un sekojiet @Nissanmotor Twitter!

Plašāku informāciju un jaunumus par Nissan produktiem, pakalpojumiem un apņemšanos attiecībā uz ilgtspējīgu mobilitāti var apskatīt: Nissan-Global.com un sociālajos tīklos: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn un YouTube.

*Balstoties uz kopējiem pārdošanas datiem no 2010. gada decembra līdz 2017. gada jūlijam.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.