Limbažu pusē autovadītājs gada laikā otro reizi pieķerts bez tiesībām un alkohola reibumā

Aizvadītajā diennaktī saņemta informācija par 58 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Reģistrēti 5 nodarījumi pret personas dzīvību un veselību, 18 nodarījumi pret sabiedrisko kārtību un 13 nodarījumi pret īpašumu.

Aizvadītajā diennaktī, Vidzemes reģiona pārvaldes teritorijā, reģistrēti četri ceļu satiksmes negadījumi. Nevienā no negadījumiem nav saņemta informācija par cietušajiem. Pie transportlīdzekļu stūres, alkoholisko dzērienu iespaidā, sēdušies pieci vadītāji. Noformēti 96 administratīvā pārkāpuma protokoli, no kuriem 54 bija par ātruma pārsniegšanu.

23.augustā, pulksten 06:02 Valmierā, Stacijas laukumā, konstatēts, ka uz dzelzceļa sliežu pārmijas salikti dēļi. Dzelzceļa stacijas dežurante tos pamanījusi un laicīgi noņēmusi, pirms tie nodarījušo ļaunumu vai traucējuši vilciena kustību. Policija noskaidro notikušā apstākļus.

23.augustā, pulksten 15:48 Limbažu novadā, Katvaru pagastā, autoceļa Limbaži – Aloja 10 kilometrā, virzienā uz Limbažiem, 1977.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “Mercedes-Benz” bez jeb kāda veida transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, būdams alkoholisko dzērienu iespaidā. Šāda veida pārkāpumu vīrietis izdarījis atkārtoti gada laikā. Minimālā alkohola koncentrācija izelpojamā gaisā sasniedza 1,87 promiles. Uzsākts kriminālprocess.

Ilustratīvs attēls Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.