UAZ Hunter izgatavojis jubilejas modeli (+ foto)

Krievijas apvidus auto ražotājs UAZ laidis klajā modeļa Hunter īpašo versiju, kas veltīta klasiskā UAZ-469 45 gadu jubilejai.

No standarta produkcijas jubilejas modelis atšķiras ar trīskrāsu virsbūvi: jumts ir mirdzoši balts, pamatkrāsa – pelēki zaļa (atgādinot par modeļa armijas pagātni), bet vējstikla rāmis, bagāžnieka vāks un jumta statņi krāsoti melni. Automobilim ir arī balti 16 collu riteņu diski, bet salonu grezno plāksnīte ar uzrakstu “jubilejas” un kārtas numuru, kas var būt no 1 līdz 469 (kopējais jubilejas eksemplāru skaits).

Vēl viens atšķirības pazīme ir atverams borts, ko var pārvērst par piknika galdiņu jeb izmantot par atbalstu tad, kad nepieciešams pārvadāt garākus priekšmetus vai nestandarta kravu.

Jubilejas modeļa motortelpā atrodas tas pats 2,7 litru 128 Zs (210 Nm) benzīna motors, kas citiem Hunter un tāpat kā tiem, darbojas kombinācijā ar piecu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu.

Jubilejas modelim tiek montēti Spiser tilti, kas uzlabojot automobiļa pārgājamības īpašības.

Jubilejas UAZ Hunter tiks parādīts Moscow Off-road Show 2017 izstādē (24.08-27.08) un drīz pēc tam nonāks arī pārdošanā. Automobiļa cena – 699 999 rubļu (10 030 eiro).

 

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.